Dlaczego się o to pytam? A dlatego, że zespoły takie jak Carach Angren i Dimmu Borgir są na tym forum wyszydzane i porównywane do popu, czy co gorsza, do Sabatonu

Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Okładka zajebista. Mnie chodziło o zespół
Zacytowałem słowa prawdy. Szacunek.
Czy ja wiem, w tym przypadku dodaje takiego specyficznego kolorytu, bardzo niebiologicznego, zupełnie pozbawionego życia, a to przecież muzyka o śmierci. No i ma świetne brzmienie, zwłaszcza gitary, bardzo suche i szorstkie, kilka fajnych ambientów, spoko płyta.