Czy pomimo waszego satanizmu i lubowaniu się w brutalności bylibyście tak mili i pomogli mi znaleźć zespół grający muzykę podobną to tego:
chodzi głównie o gitary brzmiące jakby ktoś srał betonem, uwielbiam takie dźwięki
Ku mojemu zaskoczeniu google twierdzi, że to gitara Curta Victora Bryanta z m.in. Celtic Frost. Jeśl chodzi o ten konkretny zespół, to najbliżej cytowanego kawałka zagrał chyba na albumie Vanity/Nemesis:koles_z_pytaniem pisze: ↑2 lata temubylibyście tak mili i pomogli mi znaleźć zespół grający muzykę podobną to tego
Sranie betonem brzmi zupełnie inaczej...koles_z_pytaniem pisze: ↑2 lata temuchodzi głównie o gitary brzmiące jakby ktoś srał betonem, uwielbiam takie dźwięki
koles_z_pytaniem pisze: ↑2 lata temuSiema metale!
Czy pomimo waszego satanizmu i lubowaniu się w brutalności bylibyście tak mili i pomogli mi znaleźć zespół grający muzykę podobną to tego:
chodzi głównie o gitary brzmiące jakby ktoś srał betonem, uwielbiam takie dźwięki
proszę bardzo, jeszcze ciepłe :TITELITURY pisze: ↑2 lata temuZapodajcie jakiś fajny life metal w stylu wczesnej Necrophagii, albo Cardiac Arrest, albo coś w ten deseń. Bez nadecia, bez gruzu, za to z fajnymi riffami.