Nie wiem co to jest passerati, ale nowe DF bardzo spoko, słuchałem dziś akurat z kasetki. Faktycznie, jakby bardziej stonowane to tym razem. Taka dobrze osadzona, wysezonowana nienawiść, bez przesadnego się nią młodzieńczego ekscytowania.TITELITURY pisze: ↑rok temu
Dark Fury dla odmiany bez zawodu. To jest takie passerati black metalu. Zawsze wiesz, że będzie miało konkretną jakość i cię nie zawiedzie, podobnie jak volkswagen Passat. Nie do zdarcia. Naziole nagrają sobie po prostu album, a to i tak lepsze od reszty. Ten jest bardzo... Stonowany. Spokojny.
"Największym marzeniem Janusza jest kupno Volkswagena Passata – najlepiej funkiel nówkę nieśmiganą prosto z niemieckiego salonu autoszrotu"porwanie w satanistanie pisze: ↑rok temuNie wiem co to jest passerati,TITELITURY pisze: ↑rok temu
Dark Fury dla odmiany bez zawodu. To jest takie passerati black metalu. Zawsze wiesz, że będzie miało konkretną jakość i cię nie zawiedzie, podobnie jak volkswagen Passat. Nie do zdarcia. Naziole nagrają sobie po prostu album, a to i tak lepsze od reszty. Ten jest bardzo... Stonowany. Spokojny.
Król i książę polskiej wsi. - Golf i Passat w TDI.porwanie w satanistanie pisze: ↑rok temuNie wiem co to jest passerati,TITELITURY pisze: ↑rok temu
O widzisz, to szacuneczek, właśnie tego pełniaka sobie kupiłem z rok temu jakoś i bardzo sobie cenię. Widzę to zresztą tak samo jak Ty, że obok Ofermod i Ondskapt jedna z ciekawszych kapel ze Szwecji.TITELITURY pisze: Dzień Święty święcę tak:
Ten szwedzki kapel pozostaje jednym z moich ulubionych zespołów BM "ever", elementem mojej osobistej "wielkiej trójcy" najlepszych szwedzkich zespołów BM obok Ondskapt i Ofermod. Zajebisty, mroczny, transowy album z fenomenalnie minimalistyczną okładką, wyrażająca więcej, niż tysiąc słów.