Cała płyta bdb, zresztą wszystko co Ofermod wydało jest bdb, no może ostatnia epka nieco słabsza, ale i tak dobra.TITELITURY pisze:Szlagier "Death Cantata" zawsze wywoluje u mnie gesia skorke.
Cała płyta bdb, zresztą wszystko co Ofermod wydało jest bdb, no może ostatnia epka nieco słabsza, ale i tak dobra.TITELITURY pisze:Szlagier "Death Cantata" zawsze wywoluje u mnie gesia skorke.
Słyszałem, że na Kejosach się nie podobaVortex pisze:Zajebisty, świeżuteńki, klasyczny, z kopytem thrash/heavy!!!
![]()
Też tak słyszałemDiabelskiDom pisze:Słyszałem, że na Kejosach się nie podobaVortex pisze:Zajebisty, świeżuteńki, klasyczny, z kopytem thrash/heavy!!!
![]()
Jakbyś robił jakiegoś ripa, to chętnie bym sprawdził zawartość muzyczną. Winyli nie zbieram, bo nie mam gdzie ich odtwarzać.yog pisze:Splicik zakupiony, ledwie 2 kawałki niestety, za 6 dych (winyl, okładka ksero z totalnie kvltowym obrazem germańskiego romantyzmu)
Świetny wybór, bardzo lubię tą kapelę.yog pisze:Armagedda:
Zainspirowałeś mnie zią, bo w sumie poza kilkoma kapitalnymi singlami nie słyszałem jeszcze żadnej płyty Die Antwoord w całości, no to lecimy:TITELITURY pisze:Kapitalny jest głos tej nimfetki podstarzałej, mięciutki niczym pupcia niemowlęcia. Robi moim uszom tak dobrze, jak robiłaby kutasowi Terra Patrick, gdyby miała okazję. Niestety nie ma.