Dzięki dziękuję! No jakoś tak całkiem przypadkowo wyszłoPan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temu@Nadruk999-fajna szlifierka.Kolorystycznie komponuje sie z meblami![]()
Mam nadzieje ze smiga pieknie i bezszelestnie.Dawaj 5000 fot do tematu o sprzecie.Marduk666 pisze: ↑5 lata temuDzięki dziękuję! No jakoś tak całkiem przypadkowo wyszłoPan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temu@Nadruk999-fajna szlifierka.Kolorystycznie komponuje sie z meblami![]()
![]()
Siostra fajna?yog pisze: ↑5 lata temuSiostra boxa tych beatlesów na święta dostała, takiego za 400+zł, to dwa przyszły ostatecznie i co jeden to rozjebany, od dwóch różnych sprzedawców, tak Universal skąpił na jakości papieru. W Wawie stał jeszcze inny w jakimś sklepie, też okładka porwana
Słuchałem dziś głównie Mayhem - Chimera i Ordo ad Chao
Mniam mniam, już skolejkowane parę dni temu, bo materiał w mpchujkach w odpowiedniej jakości czeka już na dysku też kilka dni
No ja też na mp3 słuchałem i jest bardzo dobrze. Jak wyjdzie na BC materiał to i temat będzie trzeba pierdyknąć po premierze.Wędrowycz pisze: ↑5 lata temuMniam mniam, już skolejkowane parę dni temu, bo materiał w mpchujkach w odpowiedniej jakości czeka już na dysku też kilka dniDzięki jednak za oznaczenie mnie, bo może być tak że coś przeoczę, choć to wziąłem już na celownik
Portal, Impetuous Ritual i Temple Nightside - same tuzy, które uwielbiam, to nie może się nie udać.
Bardzo chuowy witchhouse. Jak już się za ten gatunek bierzesz to masz:
A to dziady - nie mają bandcampa. Poznałem ich za czasu ściągania płyt z popularnych linkowni. 2012. Debiut kupiłem, dwójkę też. Co z tymi ringami to i nawet ja sam nie wiem!