Siostra boxa tych beatlesów na święta dostała, takiego za 400+zł, to dwa przyszły ostatecznie i co jeden to rozjebany, od dwóch różnych sprzedawców, tak Universal skąpił na jakości papieru. W Wawie stał jeszcze inny w jakimś sklepie, też okładka porwana
Słuchałem dziś głównie Mayhem - Chimera i Ordo ad Chao
Destroy their modern metal and bang your fucking head
yog pisze: 7 lat temu
Siostra boxa tych beatlesów na święta dostała, takiego za 400+zł, to dwa przyszły ostatecznie i co jeden to rozjebany, od dwóch różnych sprzedawców, tak Universal skąpił na jakości papieru. W Wawie stał jeszcze inny w jakimś sklepie, też okładka porwana
Słuchałem dziś głównie Mayhem - Chimera i Ordo ad Chao
Dzisiejszy dzień upływa mi dość nietypowo, sam nawet nie wiem czemu, na słuchaniu non-stop na zmianę dwóch poniższych eksperymentalnych deathcore/deathgrind/metalcore-owych spazmów.
No ja za deathcorem, ani metalcorem nie przepadam, więc jest jak najbardziej nietypowo, ale ten jest podany w takim miksie i jest tak szalony, że jakoś wchodzi.
A co do doomów, choć to tradycyjna jego odmiana, a nie jakieś funerale, zdarza mi się czasem posłuchać dwóch pierwszych krążków Pentagram, które posiadam. Poza tym dyskografia Cathedral niemalże w komplecie. Death/Doom nie biorę nawet pod uwagę, bo tu sporo pozycji słucham.
Gruz z Australii od gości z Portal, Impetuous Ritual i Temple Nightside. Zapowiada się kolejny piękny strzał. @Wędrowycz coś dla ciebie, powinno się podobać. Premiera 15 marca, ale już chodzi w sieci.
Zajebisty live album od death/doomowców z The Fog wydany 23 lutego 2018 roku przez Deathstrike Records, limit 66 sztuków.
Split Womb/Milumet - Our Souls Prayeth for His Black Salvation z 2017 Portugalia/Usa.
if you can find it on the internet, it's not underground.
Epoxx pisze: 7 lat temu
Gruz z Australii od gości z Portal, Impetuous Ritual i Temple Nightside. Zapowiada się kolejny piękny strzał. @Wędrowycz coś dla ciebie, powinno się podobać. Premiera 15 marca, ale już chodzi w sieci.
Mniam mniam, już skolejkowane parę dni temu, bo materiał w mpchujkach w odpowiedniej jakości czeka już na dysku też kilka dni Dzięki jednak za oznaczenie mnie, bo może być tak że coś przeoczę, choć to wziąłem już na celownik Portal, Impetuous Ritual i Temple Nightside - same tuzy, które uwielbiam, to nie może się nie udać.
Epoxx pisze: 7 lat temu
Mniam mniam, już skolejkowane parę dni temu, bo materiał w mpchujkach w odpowiedniej jakości czeka już na dysku też kilka dni Dzięki jednak za oznaczenie mnie, bo może być tak że coś przeoczę, choć to wziąłem już na celownik Portal, Impetuous Ritual i Temple Nightside - same tuzy, które uwielbiam, to nie może się nie udać.
No ja też na mp3 słuchałem i jest bardzo dobrze. Jak wyjdzie na BC materiał to i temat będzie trzeba pierdyknąć po premierze.
A z rana.
Taramis - Queen of Thieves 1987r.
Painted Doll - Painted Doll 2017r. Chris Reifert na perkusji i nie tylko w nieco innym obliczu.
if you can find it on the internet, it's not underground.
Dalej bardzo dobre i mimo upływu lat nie jestem w stanie zdecydować, którą stronę splitu wolę bardziej. Obie zajebiste, choć zupełnie inne oblicze black metalu prezentują.
A teraz coś z krajowego podwórka, bo obie kapele uwielbiam od lat i dalej chętnie słucham:
Dla każdego, kto twierdzi, że to druga liga power/heavy.
Ryszard pisze: 6 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Nie wiem. Nie znam się I nie zabieram się ale mnie się tam podoba się. Srawdzę twoich miszczów I nic się przeciez zlego now stanie jak będzie twoja racja.
za chwile wspomnienie zajebistego czwartkowego występu IMMOLATION!!!!!!!!!!!!!!!!w W-wie
płyta nr 4 w całości /zagrali na koniec tytułowy magia jak i cały koncert super /
Azarath tez bardzo dobrze i MoM dobra muza i występ
Skąd ukraść Purity Ring i czy te Ringi to jakaś nazewnicza analogia do doomowych wizardów?
A to dziady - nie mają bandcampa. Poznałem ich za czasu ściągania płyt z popularnych linkowni. 2012. Debiut kupiłem, dwójkę też. Co z tymi ringami to i nawet ja sam nie wiem!
Jeżeli jakiś mediafire Cie zadowoli to podeślę : )
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"