O akurat słuchałem tego wczoraj i przedwczoraj. Nie powiem, żeby jakoś od razu mi się podobało, bo dość ciężka w odbiorze to muza, której trzeba nieco więcej posłuchać. No ale skoro dwa dni leciało z rzędu na przemian z Chthe'ilist i nie wyłączyłem — znaczy się, warta posłuchania muza.HUMAN pisze:IRKALLIAN ORACLE - Apollyon
Posłuchałem, ale niestety nie kręci mnie taka bajka, choć klimatu tam nie brakuje to fakt. Dzisiaj poszło jeszcze:pro pisze:
Już jest - nowe dzieło belgijskiego Emptiness. Nie zawiodłem się. Jest jeszcze bardziej transowo i hipnotycznie niż na poprzednim krążku. Klimat, klimat i jeszcze raz klimat. Chłopaki wyrobili swój własny styl i za to ich cenię. Rok 2017 dobrze się rozpoczął![]()
https://emptiness.bandcamp.com/album/not-for-music
no mi podeszło na razie w słabej jakości raz trochę przymula raz mam ochotę kupić cd , wciąga ta płyta , chce się poznawać , może to nadużycie delikatny PortalPioniere pisze:O akurat słuchałem tego wczoraj i przedwczoraj. Nie powiem, żeby jakoś od razu mi się podobało, bo dość ciężka w odbiorze to muza, której trzeba nieco więcej posłuchać. No ale skoro dwa dni leciało z rzędu na przemian z Chthe'ilist i nie wyłączyłem — znaczy się, warta posłuchania muza.HUMAN pisze:IRKALLIAN ORACLE - Apollyon
W dark electro.yog pisze:master w gatunku thrash metal?
Panie Wędrowycz, dobre to? Jakoś nigdy nie przepadałem za Atrium Carceri.Wędrowycz pisze:
Dziewczyna z kebabem lalalalalallapro pisze:Nocny kochanek, Zdrajcy metalu - mega album![]()
Przesłuchałem i chociaż po pierwszym kawałku myślałem, że więcej nie dam rady, to drugi kawałek już o wiele lepszy, a im dalej w las tym robiło się ciekawiej, więc ogólnie album na plus.pro pisze:No to jedziemy z nowym Firewind.
Jak zapoluje na LP to dam ci znaka.HUMAN pisze:Teitanblood - Seven Chalices trzeba będzie zapolować na cd