Są szumy i sample z sf?Zachęcam fanów Darkspace
Ryszard pisze: 6 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Znam od dawna i uwielbiam tak samo jak Darkspace i Paysage d'Hiver. W sumie to projekt solo jednego z muzyków nieodżałowanej Lunar Aurora.yog pisze: 7 lat temu Jakoś myślałem cały czas, że to ten sam Trist, co te swoje smuty depresyjne grał i mnie umknęło, póki Kleryki wczoraj nie napisały, że najlepsza płyta ever:
Trist (Germania) - Hin-Fort
Zachęcam fanów Darkspace i Paysage D'Hiver, w nocy wchodzi przepięknie.
O jakie to kojące jest, te całe 2 godziny, ja pierdolęWędrowycz pisze: 7 lat temuZnam od dawna i uwielbiam tak samo jak Darkspace i Paysage d'Hiver.yog pisze: 7 lat temu Jakoś myślałem cały czas, że to ten sam Trist, co te swoje smuty depresyjne grał i mnie umknęło, póki Kleryki wczoraj nie napisały, że najlepsza płyta ever:
Trist (Germania) - Hin-Fort
Zachęcam fanów Darkspace i Paysage D'Hiver, w nocy wchodzi przepięknie.
Mnie się również podoba - album zalicza już piąty przebieg i jakoś wciąż mi mało!Wędrowycz pisze: 7 lat temu
Pierwsze podejście i jest zajebiście. Gęsty i czarny jak smoła wygar, takie granie podchodzi mi idealnie. Mamy zatem drugą obok Bestial Raids tak mocną war metalową załogę w kraju. Będzie trzeba przy jakiejś sposobności obczaić jak się prezentują na żywca.
Ryszard pisze: 6 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha