Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Mniej minimalistyczne, bardziej w Sunn brzmienia, niż mozolny post-rockowy jazzik Sunset Mission, mniej pustej przestrzeni chyba, to i słuchać się może lepiej Obydwa te materiały wchodzą łatwiej, niż starsze rzeczy (szczególnie Black Earth przystępny, mam wrażenie).
U mnie ostatnio Grand leciało kilkakrotnie - liczyłem na to, że wreszcie uda mi się pojąć tę koncepcję... nie pojąłem Niemniej, kawał wybornej muzy.Vexatus pisze: Dziś lecą kolejno wszystkie EPki i pełniaki Mayhem...
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Właśnie chciałem zapodać Dissection Somberlain,,ale widze , że jest..
Wieki nie słyszałem APC, ale jest to mniej nadmuchane i wycyzelowane ;p No i nie pamiętam, czy APC robił trip hopowe beaty? ;p Chyba nie, a to dużo robi, żeby taka muza nie była usypiająca ;p
I jak Yog, wchodzi ? jeszcze nie sprawdząłem