Ich tam nie było, tylko ja wiem z czego spadłem.deathwhore pisze: ↑3 lata temu@porwanie w satanistanie, polecam w wolnej chwili: https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/puf-c ... 14147.html
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Wyszło w chuj - Scorched , jak zwykle zajebiście, Necronomicon w porywach od dobrze do bardzo dobrze, A Forest of Stars jeszcze za słabo posłuchałem, by cokolwiek powiedzieć, a za inne nie było czasu się zabrać. Może po weekendzie się nadrobi.Że jakieś nowości podobno dziś wyszły słyszałem...
Ta płyta jest zajebista i na pewno obecnie częściej po nią sięgnę niż po Henbane. Chociaż w ogólnym rozrachunku Henbane słuchałem na pewno większą ilość razy, ale na dziś jest jak jest.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć