W sumie mam bardzo podobny zestaw: Black, death, doom, polski rap, trance, punk i prodigy + pojedyncze inne zespoly
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Pozwalam ci w to wierzyć!deathwhore pisze: ↑5 lata temuGrave Miasma nie istnieje przy Doombringer, zarówno studyjnie jak i koncertowo. A znam oba zespoły dobrze, od demówek.
Mam takie coś, z 4 min tego jest, stadion jakiś pełen ludzi, to na składaku z 2005 Tempus Mortis było. Jeszcze z 1984 Rehearsal słyszałem, to jak na rok to jadą w chuj ostro, jak pamiętam.deathwhore pisze: ↑5 lata temuWtedy raczej nikt się nie pierdolił w takie rozkminy na ile to black metal, na ile thrash, na ile death, po prostu napierdalali przed siebie. Kiedyś kumpel podrzucił jakieś ich nagranie live, na video, dobre dzikusy to były.
W sumie racja, w tamtych czasach to po prostu był ekstremalny metal i tyle, potem zaczęto już to określać black, death itp. itd. Tu jest taki miks jak @yog napisałeś. Z tym Mayhem to jak najbardziej trafione, tylko najwięcej tego słychać na demówce "Pure Fucking Armageddon". Bardzo dobrze mi się tego Parabellum słuchało wczoraj.deathwhore pisze: ↑5 lata temuWtedy raczej nikt się nie pierdolił w takie rozkminy na ile to black metal, na ile thrash, na ile death, po prostu napierdalali przed siebie. Kiedyś kumpel podrzucił jakieś ich nagranie live, na video, dobre dzikusy to były.
No wlasnie sluchalem na razie raz, gdzies z miesiac temu i trochu bylem rozczarowany. Ale to takie pierwsze wrazenie bylo, wiec porzadniej przysiade to troche naskrobieyog pisze: Jak tam nowy Evoken? Wczoraj bandcampy wstawiając w temat zobaczyłem, że coś takiego wyszło ;p
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Z 20 znam.Ryszard pisze: ↑5 lata temuZaraz posprawdzam...
https://www.mojo4music.com/articles/143 ... est-albums
Zobaczymy czy ja też jestem dziwny