2. Malhkebre - Satanic Resistance Całkiem niezły francuski BM dla fanów Antaeus, Aosoth.
To grafiki tego pana: https://fr.wikipedia.org/wiki/Fred_Deux
Dla mnie to jest jebane złoto i oni w swojej własnej lidze na 2 starych albumach grają - jest to niewątpliwie jeden z moich ulubionych zespołów poznanych w ostatnich 4 latach i jedna z najlepszych niemieckich kapel, jakie kiedykolwiek słyszałem.EdusPospolitus pisze: ↑4 lata temuO właśnie miałem w końcu sprawdzić ten Dark Millennium, ale cały czas wpadało mi coś innego, warto @yog?![]()
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Dokładnie wożę je busem na 10 euro palet, działalność na własny rachunekdeathwhore pisze: ↑4 lata temuPewnie jest sutenerem i te wyjazdy to uprowadzenia młodych dziewczyn do niemieckich burdeli.