- pod dzisiejszą okazję
- bardzo spoko instrumentalny black metal
oraz Zbigniew Karkowski & Helmut Schäfer - Disruptor - znakomity noise
Wydaje mi się, że pobyt blisko 6 miesięcy w szpitalu psychiatrycznym skończyłby każde dzieciństwo.
Przewinęło mi się gdzieś po internetach, także obadam. Dzięki też za przypomnienie z @Nucleator o nowym Exumer już zapomniałem o tej nowej płycie. Ja tymczasem słucham sobie lajtowego Eluveitie, muszę przyznać że nawet im fajna przebojowa płytka wyszła, wrócili stylem do początkowego etapu kariery, także oprócz kupy melodii można tu uświadczyć cięższych gitarowych i perkusyjnych momentów a i to folkowanie jest przyjemne.
a ja sobie pierwszy zapodałem.
Rysia też propsuję!Ryszard pisze:
Kurwa, nie propsujęVersatile X pisze: Trochę pogrzebałem w Necie i o to objawiły mi się 2 niezależne single, których wcześniej nie znałem. No więc bez tracenia czasu zabrałem się za nie i co tu dużo mówić: kawał dobrego staroszkolnego Rocka! Puddle Of Mudd to klasa sama w sobie i już się jaram na myśl o nowej płycie. Oj, będzie się działo!![]()
![]()
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć