Bezapelacyjnie ich najlepsze dokonanie razem z EPka Ghastly Funeral Theathre.TITELITURY pisze: ↑3 lata temu
Nieśmiało postanowiłem zacząć przygodę z zespołem od tej płyty, tak bez powodu, ot padło na chybił trafił, i chyba trafiłem dobrze. Kiedy wcześniej próbowałem tego słuchać, odbijałem się od awangardy. Może te wcześniejsze nagrania przypadną mi do gustu.
Mega obleśne skurwysyństwo. Ciężko się przebić nawet mi - wielbicielowi dźwiękowej depresji.PanLisek pisze:
Ostatnie genialne Daughters. Noise rock/industrial/post-punk.
A apelacyjnie, apelacyjnie!pp3088 pisze: ↑3 lata temuBezapelacyjnie ich najlepsze dokonanie razem z EPka Ghastly Funeral Theathre.TITELITURY pisze: ↑3 lata temu
Nieśmiało postanowiłem zacząć przygodę z zespołem od tej płyty, tak bez powodu, ot padło na chybił trafił, i chyba trafiłem dobrze. Kiedy wcześniej próbowałem tego słuchać, odbijałem się od awangardy. Może te wcześniejsze nagrania przypadną mi do gustu.
Popieram i nie widzę tutaj żadnej ujmy.... Świadczy to tylko o otwartym umyśle kolegi @deathwhoredeathwhore pisze: ↑3 lata temuLepsze od tych pedalskich deafspell omegów. generalnie większość metalów może spierdalać, pod każdym względem. kompozycyjnych, wykonawczych, brzmieniowych. nie wspominając już o inteligentnym czerpaniu z różnych nurtów muzyki folklorystycznej.
Też popieram. Co prawda nie wiem czy by mi takie granie obecnie weszło, ale jakby leciało w tle napewno bym nie pogardziłMolotow 666 pisze: ↑3 lata temuPopieram i nie widzę tutaj żadnej ujmy.... Świadczy to tylko o otwartym umyśle kolegi @deathwhoredeathwhore pisze: ↑3 lata temuLepsze od tych pedalskich deafspell omegów. generalnie większość metalów może spierdalać, pod każdym względem. kompozycyjnych, wykonawczych, brzmieniowych. nie wspominając już o inteligentnym czerpaniu z różnych nurtów muzyki folklorystycznej.
Ho, ho, jaki jestem zajebisty! Wrzucę jakiś niemetalowy zespół na forum o metalu po czym napiszę, że metal jest chujowy. Ale im pójdzie w pięty, kucom!deathwhore pisze: ↑3 lata temuLepsze od tych pedalskich deafspell omegów. generalnie większość metalów może spierdalać, pod każdym względem. kompozycyjnych, wykonawczych, brzmieniowych. nie wspominając już o inteligentnym czerpaniu z różnych nurtów muzyki folklorystycznej.