Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Znasz więcej muzyki w tym temacie? Na razie wrzuciłem dwie płyty i jestem rozwalony - coś jak miks Sync24 i sondtracku ze Stranger Things. Może machniesz temat, jesteś bardziej ogarnięty w tej muzie ode mnie - nawet nie wiem, co to Boards of Canada czy Cluster.
Zakładałem już tematy tych zespołów. Od Cluster możesz sprawdzić sobie dwa pierwsze albumy, Coil - Astral Disaster i Queens Of The Circulating Library (dodatkowo na obu Musick to Play in Dark są kawałki w klimacie progresywnej elektroniki), od BoC - w zasadzie wszystko jest mniej lub bardziej zbliżone, polecam: The Campfire Headphase.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
What you have here is some of the most classic (unreleased) material by the iconic second wave of Swedish black metal masters Ophthalamia.