Pioniere pisze: ↑5 lat temu
To powyżej od @pita to Mitochondrion "Parasignosis", a u mnie Aptorian Demon "Libertus"
Co do "Parasignosis" zgadzam się całkowicie, bo cholernie mi się ten album, jak i debiut wkręciły Jedne z najciekawszych death metali w nieco poczernionej wersji ostatniej dekady. Natomiast Aptorian Demon mnie osobiście wynudził, więc już tu się zgodzić nie mogę.
Odium Humani Generis
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Najlepsza płyta.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
@yogi na razie to olałem ja ten nowy Ares Kingdom. Chilijczycy z Necroripper dojebali do pieca fajniejszym albumem - coś trochę jak The Awakening od Merciless chwilami popadające w bardziej melodyjne, czy też podklimatyzowane czernią tech. łupanie.
btw. Tytułowy wałek zalatuje srogo klimatem powstałym z miksu starej Kreatury z DMDS.
Haunt, ale ten blackmetalowy z Oregonu. Czyli przekopywanie grobów w nieco burzumowskim stylu szczególnie z początku działalności.
Grimoires of Undead Power z 2018r.
if you can find it on the internet, it's not underground.
Zagłuszam disco - polo sąsiadów. Zna ktoś tę odpowiedź na jedną z największych zagadek ludzkości, dlaczego jeśli ktoś głośno słucha muzyki, tak głośno, że niesie się przez ściany kilku mieszkań, to nie jest to metal, klasyka, jazz lub blues, tylko zawsze hip - hop, techno i disco - polo ?
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
deathwhore5 lat temu
Tormentor
deathwhore
Ja nie wiem, u mnie w bloku to mnie grożono policją, bo podobno słychać w całym bloku satanistyczną muzykę. Takie anonimy dostawałem.
Nebiros pisze: ↑4 lata temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
deathwhore pisze: ↑5 lat temu
Ja nie wiem, u mnie w bloku to mnie grożono policją, bo podobno słychać w całym bloku satanistyczną muzykę. Takie anonimy dostawałem.
To kiepscy sąsiedzi u mnie całe szczęście nikt się nie czepia, a z jednej strony mam babcię 70+ obok małżeństwo z 3ką dzieci i jest luz. Swoją drogą tak jak @TITELITURY wspomniał jak coś idzie u innych w bloku to techno, rapsy, disco polo no albo eska.
Ostatnio edytowany przez Epoxx5 lat temu, edytowany łącznie 1 raz.
if you can find it on the internet, it's not underground.
Epoxx pisze: ↑5 lat temu
To kiepscy sąsiedzi u mnie całe szczęście nikt się nie czepia, a z jednej strony mam babcię 70+ obok małżeństwo z 3ką dzieci i jest luz. Swoją drogą tak jak @Wędrowycz wspomniał jak coś idzie u innych w bloku to techno, rapsy, disco polo no albo eska.
Natomiast u mnie w bloku wszyscy jacyś antymuzyczni bo nikt niczego nie słucha - dlatego muszę nadrabiać
ultra szybki Hardcore Punk/PV z pogranicza Grindcore (coś dla fanów od: wczesnego D.R.I. przez Stikky po Cripple Bastards, E.N.T.) oraz silnie zainspirowany Black Flag post-Hardcore/Hardcore Punk
Ryszard pisze: ↑5 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha