Jeden z najlepszych na pewno, ale coś lepszego by się jednak znalazło. Nie zmienia to faktu, że album-sztos.
Co do "Parasignosis" zgadzam się całkowicie, bo cholernie mi się ten album, jak i debiut wkręciły
O proszę, widzę, że nie tylko ja taki rozsmakowany w twórczości Carpentera. Bardzo lubię jego motywy filmowe.
Napisalbysdobryczlowiekucototojest.DiabelskiDom pisze: ↑3 lata temuOdświeżenie chaotycznego nakurwu Amerykańców i jednego z lepszych albumów doomowych z babami na wokalu:
![]()
Mastery - ValisPan Efilnikufesin pisze: ↑3 lata temuNapisalbysdobryczlowiekucototojest.DiabelskiDom pisze: ↑3 lata temuOdświeżenie chaotycznego nakurwu Amerykańców i jednego z lepszych albumów doomowych z babami na wokalu:
![]()
Dzieki.DiabelskiDom pisze: ↑3 lata temuMastery - ValisPan Efilnikufesin pisze: ↑3 lata temuNapisalbysdobryczlowiekucototojest.DiabelskiDom pisze: ↑3 lata temuOdświeżenie chaotycznego nakurwu Amerykańców i jednego z lepszych albumów doomowych z babami na wokalu:
![]()
The Wounded Kings - Consolamentum
Dalszy update:
![]()
To kiepscy sąsiedzi u mnie całe szczęście nikt się nie czepia, a z jednej strony mam babcię 70+ obok małżeństwo z 3ką dzieci i jest luz. Swoją drogą tak jak @TITELITURY wspomniał jak coś idzie u innych w bloku to techno, rapsy, disco polo no albo eska.deathwhore pisze: ↑3 lata temuJa nie wiem, u mnie w bloku to mnie grożono policją, bo podobno słychać w całym bloku satanistyczną muzykę. Takie anonimy dostawałem.
Natomiast u mnie w bloku wszyscy jacyś antymuzyczni bo nikt niczego nie słucha - dlatego muszę nadrabiać