Widzę, że na ostro jechane było. Bębenki nie pękły?
U mnie ostatnio:
Belzebóbr pisze:
a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Bardzo spoczko łupanie
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Vortex6 lat temu
Tormentor
Vortex
"Between Shit and Piss we are Born"
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Nowy Mini od Vitriol barzdo pozytywne,a nawet zajebiste.
Nowe demko od Kommodus - Australia.
Nowe demko od Saltas, czekam na ich pełniaka bo bardzo siadł mi ten ich death/doom.
if you can find it on the internet, it's not underground.
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Pioniere pisze: 6 lat temu
debiutancki LP grindersów z Kanady
Na pierwszy rzut ucha to bardzo spoko muza - jak na tak krótkie kawałki, to całkiem sporo się w nich dzieje i dodatkowo całkiem sprawie mieszają różne style. Będzie słuchane.
Już zapomniałem jakie to smaczne, norweski black metal na 100%, nic wielce wyjątkowego, ale mnie cieszy mocno. Jeden z przykładów płyt w kolekcji, o których ciągle zapominam i raz na ruski rok odpalę, zaskoczy mocno...i znowu o niej zapominam
Ryszard pisze: 7 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Chyba nie w wypadku The Meads of Asphodel - ci akurat wydali płytę, to się i sprawdza bez zachęcania, jak wszystko co nowe od znanych ekip. Sigh zaś w podobnych klimatach grywa, to i zrozumiałe, że wpasowują się idealnie w set-listę Titkowi.
Belzebóbr pisze:
a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
@Vortex słuchasz tego nowego re-mastera? Ja po konfrontacji obu zremasterowanych albumów z oryginalnym miksem wywaliłem jednak te nowe.
a obecnie w głośnikach:
Vortex6 lat temu
Tormentor
Vortex
@Pioniere tak poszło z masterki, ale tak jak mówisz, te nowsze gorsze. Z resztą moim zdaniem, w latach w których wychodził "Dominion VIII" death metal miał piękne brzmienie, nie rozumiem zatem tych reedycji.