Wie już, że się oświadczasz, czy dowiadujemy się jako pierwsi?
Dobry chlopak.deathwhore pisze: ↑5 lata temuZnam wystarczająco dużo black metalowców biorących kościelne. Wśród znanych mi fanów death metalu takich nie kojarzę. Poza tym nie możemy, nie mamy bierzmowania
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Nieciekawe wydania. Mało rysunków do oglądania i braknie plakatów...Pan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temuA plakaty som?
Widze ze RPM ma troche inne ramie.Ustawianie przeciw wagi tak samo zjebane jak na poczatku drogi do sukcesu.Carbon to to jest?Wyglada na carbon.
No nasze Deathcult to fajnie jakby coś wydało, ale chyba się na to nie zapowiada. Kosa z tego co mi zarzucał jakiś czas temu to już bardziej w techniczne death metale odleciał. A Zyklon, to pewnie albo chleje dalej, a jak nie chleje to i tak z tego co pamiętam do bębnów od dawna nie siadał. Szkoda, ale co poradzić.deathwhore pisze: ↑5 lata temuJuż myślałem, że to ten fajny Deathcult coś wydał i słuchasz, a to jakieś Norwegie...
O wyższości zespołów tu dyskutujemy, ale pewnie poznajesz metal i nie znasz ich jeszczeRyszard pisze: ↑5 lata temuRzucanie się na kogoś za bardzo lubienie, tylko dlatego ze mamy nieświęte przekonanie o wyższości naszego gustu nad drugim, to kurwa słabe jest!
Zaraz będzie lista które awangardy są na poziomie a które to pomyłki... I na jakiej niby podstawie ten ktoś ma racje?
A pamietam rok ~2012(?) młodego Joga zachwyconego Impaled Nazarene, wstydliwego chłopaczka uważnie uczącego się metalu
Mnie tez wkurwia kiedy nie ma plakatow i rysunkow....Ryszard pisze: ↑5 lata temuNieciekawe wydania. Mało rysunków do oglądania i braknie plakatów...Pan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temuA plakaty som?
Widze ze RPM ma troche inne ramie.Ustawianie przeciw wagi tak samo zjebane jak na poczatku drogi do sukcesu.Carbon to to jest?Wyglada na carbon.
A no bo to ten nowy RPM carbon. Ciężarek wkurwia ale przynajmniej bez tych sznureczków. Ciekawe czy ramię Jelco dałoby wpasować? Hmmmmm
Oho, widzę, że zaczynamy kolejny dzień. Vintersorg (ten późny) to jeszcze mogę się zgodzić, że wkurwiający (chociaż Ödemarkens son bardzo lubię) ale to i tak żadna awangarda na dłuższą metę. Natomiast co do Solefald to przecież kolejna teoria z kosmosu. Większość ich materiałów to bardzo ciekawy mariaż różnych gatunków a World Metal. Kosmopolis Sud jest wręcz świetne w swoim pomieszaniu z poplątaniem.
Proszszsz....Pan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temu@ DiabelskiDom ,daj mi jakies hasla w klimacie ABM.Mocno jebniete,zebym sie nie nudzil po trzech minutach.
Efil, kurwa, nie.....DiabelskiDom pisze: ↑5 lata temuProszszsz....Pan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temu@ DiabelskiDom ,daj mi jakies hasla w klimacie ABM.Mocno jebniete,zebym sie nie nudzil po trzech minutach.
Exhuming the Grave of Jeshua The Meads of Asphodel
L'ordure à L'état pur Peste Noire
Sgùrr Thy Catafalque
To dlaczego w dziale Black Metal?
DiabelskiDom pisze: ↑5 lata temuProszszsz....Pan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temu@ DiabelskiDom ,daj mi jakies hasla w klimacie ABM.Mocno jebniete,zebym sie nie nudzil po trzech minutach.
Sgùrr Thy Catafalque
Sprawdzilem.Tez wieje nudziarstwem...Ryszard pisze: ↑5 lata temuEfil, kurwa, nie.....DiabelskiDom pisze: ↑5 lata temuProszszsz....Pan Efilnikufesin pisze: ↑5 lata temu@ DiabelskiDom ,daj mi jakies hasla w klimacie ABM.Mocno jebniete,zebym sie nie nudzil po trzech minutach.
Sgùrr Thy Catafalque
Dla ciebie to raczej:
Jute Gyte, Aluk Todolo.... te sprawy
Większość ich materiałów to bardzo chujowy progresywny metal z arcy-wkurwiającym wokalem. To granie na poziomie nie wiem, Ihsahna solo.DiabelskiDom pisze: ↑5 lata temuOho, widzę, że zaczynamy kolejny dzień. Vintersorg (ten późny) to jeszcze mogę się zgodzić, że wkurwiający (chociaż Ödemarkens son bardzo lubię) ale to i tak żadna awangarda na dłuższą metę. Natomiast co do Solefald to przecież kolejna teoria z kosmosu. Większość ich materiałów to bardzo ciekawy mariaż różnych gatunków a World Metal. Kosmopolis Sud jest wręcz świetne w swoim pomieszaniu z poplątaniem.
A bo nagrali wyjebane blackowe demka, po czym dokurwili niegorszym debiutem
To jest black metal, demosy się liczą prawie jak albumy. A dema Manes to jedne z najlepszych kaset, jakie wyprodukowała Norwegia.
Jak większości blackmetali, które znam, słyszałem wszystko (do czasu), bo taki już jestem Ba, cytowałem ci dziś na shoucie koko szanel łelkam tu hel z drugiej płyty, NeonismDiabelskiDom pisze: ↑5 lata temu
Ihsahn chciałby w swojej swetrowej muzyce robić takie rzeczy jak Solefald na World Metal... czy nawet na Pills Against the Ageless Ills. Założę się, że słyszałeś tylko pierwszą płytę i dlatego teraz gadasz takie rzeczy, bo porównywać choćby te dwie wymienione przeze mnie do solowego Ihsahna to jest absolutny KEK