Piekło to chyba największe dzieło Michała Anioła. Chociaż jak w Czyśćcu wchodzi takie Bring The Sun to też odlot.Ryszard pisze: 6 lat temu The Seer - Piekło
To be Kind - Czyściec
The Glowing Man - Raj
Ponad 5h maratonu.

Poleciał nowy Birdflesh, a nie znałem wcześniej i zaskoczyło. Będzie kontynuowana dyskografia

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

yog pisze: 6 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem

Mój człowiek!PanLisek pisze: 6 lat temu Ja wolę mistyczną bestie, zimny i odhumanizowany black metal, niemal mechaniczny, tak jak lubię.
DiabelskiDom pisze: 6 lat temu Będzie jak z tej pasty o starym - fanatyku wędkarstwa, co to zakładał kilka kont na forach tematycznych i sobie sam odpowiadał![]()
yog: Mlask mlask, pierwsza Memoria to jest to, riffy Darkspace a i war metal się znajdzie!
yog2: No oczywiście, że tak, nie wiem jak można tego nie słyszeć!
yog3: Co wy gadacie, jaki Darkspace, zejdźcie na ziemię!
yog: Kek, co koleś, widać, że dobrze nie słuchałeś!
yog2: Dokładnie tak, pewnie nawet z winyla nie słuchał tylko z CD, jak jakiś pozer!
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
To ja cię przekonam. To zespół który chętnie zagrałby przed Autechre, ale nie będzie, bo muzyka to zbyt poważna sprawa żeby dzielić ją z widownią.
W sobote ide na godflesh i neurosis. Ciekawe czy ban pasowalby na support?
Jakby grali materiał Yerûšelem to w 100% tak, inaczej nie koniecznie, choć możliwie. Zależy, co ze swego repertuaru wybraliby do grania.Ryszard pisze: 6 lat temuW sobote ide na godflesh i neurosis. Ciekawe czy ban pasowalby na support?
Gdyby podkręcili syntezatory to imo nawet kawałki z dowolnej części Memoria Vetusta by pasowały. A reszta jak najbardziej, niektóre jamy Godflesh w czasach kiedy byli bardzo odlegli od straight edge musiały brzmieć podobnie do MoRT.