THE PRODIGY - "The Day Is My Enemy"
THE PRODIGY - "No Tourists"
THE PRODIGY - "Experience Expanded:Remixes & B-Sides"
THE CHEMICAL BROTHERS - "Come With Us"
Ostatnio edytowany przez Molotow 6665 lat temu, edytowany łącznie 1 raz.
Molotow 666 pisze: 5 lat temu
THE PRODIGY - "The Day Is My Enemy"
THE PRODIGY - "No Tourists"
THE PRODIGY - "Experience Expanded:Remixes & B-Sides"
THE CHEMICAL BROTHERS - "Come With Us"
Bdb zestaw Szkoda, że nowy Chemical Brothers nie robi mi tak dobrze jak właśnie "Come With Us"
JG Thirlwell + Ensemble - Live at National Sawdust NYC, hiciory Foetus w akustycznych, kameralnych wersjach, niestety bez "Anything Viva!", może i dobrze bo dostałbym drgawek ze szczęścia
Dziś zagościła w moich głośnikach przepiękna elektroniczna muzyka taneczna z pogranicza Minimal Synth i Techno lub też Synth Popu eksperymentującego z EBM. Jak zwykle na jednym przebiegu się nie skończyło, leci już co prawda kolejny jej album (z bardziej mroczną, "mniej" taneczną muzą), ale ten tu zaliczył 6 powtórzeń.
deathwhore5 lat temu
Tormentor
deathwhore
@Pioniere, dawaj tytuł, bo posłuchałbym czegoś takiego.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
A co nie widać ? Masz na dole małymi literkami
ps.@ Wysłałem w pm-ce link BC - i tak nie ma tam całego albumu, są tylko trzy utwory z 9-u. Całości będziesz zmuszony poszukać, gdzie indziej, ale te, które tam są akurat bardzo reprezentatywne co do albumu.
deathwhore5 lat temu
Tormentor
deathwhore
Dzięki!
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Użydkownik @Vexatus może być zainteresowany twórczością tej japońskiej kapeli, jak i ci wszyscy, którym mieszanie grindu z deathem i blackmiem nie jest niemiłe. Mnie niestety jest, a bardzo żałuję ze względu na tematykę. Co widać na załączonym obrazku.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Vexatus5 lat temu
Tormentor
TITELITURY pisze: 5 lat temu
Użydkownik @Vexatus może być zainteresowany twórczością tej japońskiej kapeli, jak i ci wszyscy, którym mieszanie grindu z deathem i blackmiem nie jest niemiłe.
Znam od nich tylko EPkę o uroczym tytule "Buddha Composted Pond" i split z Konflict. Bardzo ciekawa ekipa...
Pioniere pisze: 5 lat temu
Dziś zagościła w moich głośnikach przepiękna elektroniczna muzyka taneczna z pogranicza Minimal Synth i Techno lub też Synth Popu eksperymentującego z EBM. Jak zwykle na jednym przebiegu się nie skończyło, leci już co prawda kolejny jej album (z bardziej mroczną, "mniej" taneczną muzą), ale ten tu zaliczył 6 powtórzeń.
Australijski death metal o piratach, bardzo fajny. Obok jeden z członków Crepusculo Negro, czyli Shataan i bardzo ciekawy, zawodzący, etniczny black. Singapurski black metal, czyli Tantra, również bardzo miły uchu oraz wykurwisty debiut Serpent Column.
Panzer Division Nightwish
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Też jakoś sobie tę Tantrę odświeżałem ze 2 dni temu.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
@DiabelskiDom tak wprost to Death Metalem nie nazwałbym muzy Australijczyków na tym krążku. To raczej taki pokrętny konglomerat Death z wpływami zarówno pierwszej i drugiej fali Black, Sludge oraz Thrashu.
ps. Fajnie, że po latach od mego plecenia, ktoś się w końcu nimi zainteresował - tak wiem, miało to już miejsce wcześniej, ale tym bardziej fajnie, że powraca
Jak ci grający BDM, tudzież inne ciężkie odmiany Metalu, trochę bardziej zainteresują się Industrialem od podstaw i wykorzystanym przy jego nagrywaniu sprzęcie, może sie spopularyzuje jego użycie - wg. mnie, jak najbardziej się nadaje.
Vexatus5 lat temu
Tormentor