Jak mniemam ten split "Decorporation" czy jakoś tak, nie ten poczwórny "Dissociated Human Junction"? - ten uważam za najsłabszy materiał, na którym się Blut Aus Nord znalazło.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
To jakiś metal, czy odgłosy wiertarki i werble dla mokrych chłopców w brunatnych mundurkach ?![]()
Tak... Jest to racja mojsza od twojszej... Bardzo dobre rozpisanie twórczości Kittelsena....Pioniere pisze: ↑3 lata temuSeryjnie to muza Parlamentarisk Sodomi i Brutal Blues dużo bardziej mi odpowiada od tych osobliwych kosmicznych grindów Psudoku, nieco miej z jego projektów, podchodzi mi BxSxRx, co nie zmienia faktu, że ogółem wielbię wszystko, co spłodził ten genialny grindcoreowy muzyk, kompozytor i wokalista. A co do pogięcia, to każdy wytwór wyobraźni Steinara Kittelsena jest zajebiście pokręcony i jak na Grindcore większość przedstawia wręcz niebotyczny poziom kompozytorski.