Mnie całkiem podszedł taki thrash z tamtego roku. Włoska kapela i ich debiut, bardzo klasyczny.

Za robotę byś się jaką wziął a nie od rana do nocy bzdury w głowie. 20 płyt i pewnie matka z ojcem zapierdala na dwie zmiany a tu ani szkoły ani roboty. sort gorszy..yog pisze:sporo pomniejszych wydawnictw:
ładnie poleciałeś dzisiajyog pisze:sporo pomniejszych wydawnictw:
Chyba była, bo policił mi to kiedyś Eryk z Old Temple podczas gigu, kiedy stałem przy jego stoisku i nie mogłem się przebić przez opary alkoholu z myślą na co by tu wydać moje ciężko zarobione pieniądze. Polecił to i to był strzał w dziesiątkę. Ja natomiast spuszczam się nad tą płytą, którą wczoraj dostarczył listonosz. Ekstraordynaryjne :yog pisze:
Fajny klimatyczny nakurw (dość absurdalny limit 250 szt, ale była reedka w 2011). Pany z Cianide/Kommandant.
będzie słuchane , niestety dopadła choroba , chociaż dobra muza w te ciężkie dniPioniere pisze:Ubiegłoroczne demo weteranów ze Seattle, brzmi niczym nagrania wyrwane z piekielnych czeluści DM-owego podziemia początku 90-tych. Jakoś dziwnym trafem je wcześniej przegapiłem. Materiał może zainteresować fanów wczesnego Incantation/Immolation.
https://drawnandquartered1.bandcamp.com/releases
opierdalam się i wykorzystuję każdą chwilę na słuchanie ;pWędrowycz pisze:Skąd na to bierzesz czas?
Jakoś padło na takie klimaty akurat i poszedł na tej fali dość bestialski zestaw. Zbierało mi się od jakiegoś czasuArson pisze:Widzę, że Moyen króluje.![]()
Jak nazywa się ten projekt?Pioniere pisze:
Atmosferyczny fiński OS DM z udziałem typka z ex-Slugathor, Desecresy. Muza w klimatach od Demigod przez Convulse, Funebre po Adramelech. Niedawno wydał nowy album, wiec wziąłem się za odświeżanie debiutu.
Serpent Ascending - muza naprawdę wyborna ze wspaniałym klimatem. W sumie, zupełnie zapomniałem o ich ubiegłorocznym albumie...Vexatus pisze:Jak nazywa się ten projekt?
Znam ten projekt... Zmyliło mnie info o nowym albumie - debiut to właśnie "Ananku" z zeszłego roku, a płyta opatrzona powyższą okładką (którą pierwszy raz na oczy widziałem) to materiał kompilacyjny.Arson pisze:Serpent Ascending - muza naprawdę wyborna ze wspaniałym klimatem. W sumie, zupełnie zapomniałem o ich ubiegłorocznym albumie...Vexatus pisze:Jak nazywa się ten projekt?