Let's Grind Your Ears !!! Typki z Mortiferum, Cerebral Rot, Fetid i Magrudergrind
Gorąco polecam fanom gatunku !!! @Vexatus już jutro normalnie dostępne w Profound Lore Records.
Pewnie też sprawdzę. Muzyka Thomasa bardzo mi odpowiada. Dużo tu dźwięków otoczenia, ale nie wkurwiających tylko intrygujących i skupiających uwagę.
A dziś wieczór z Medico Peste, było demko "Graviora Manent", a teraz debiut leci
Autechre mnie zabil.Dalem rade przesluchac trzy CD pod rzad.Jesli ktos ogarnia to wydawnictwo w calosci tak na raz to ja sie klaniam nisko.Bardzo nisko.Robie conajmniej godzine ciszy.
@pit ...ale to pomyliłeś się i miało być Caustic Wound, czy miałeś na myśli to idm/acid techno, w jakimś dziwnym nawiązaniu do postów @Pan Efilnikufesin z Auteche, jako zbliżonego gatunkiem, czy jak?
No ta omyłkowa płyta Caustic Window nawet nie jest spod szyldu Aphex Twin, a jako jego osobny projekt o tej samej nazwie, pod którym wydał jeszcze oprócz LP, trzy EP-ki i singla.
No nie zmienia to faktu, że to ta sama osoba robiła, ale mogą być i ostre różnice muzyczne w wypadku jednej i tej samej osoby, jak np. w wypadku Uwe Schmidta i jego licznych diametralnie wręcz różnych projektów: od Atom Heat podstawowo oraz z przypisami, po Flextone, BASS, Dots, Dropshadow Disease, Señor Coconut, czy Geeez 'n' Gosh.
Skończyłem odświeżać Secrets Of The Moon, to lecę już ostatnimi materiałami Lunar Aurory, bo też ich wałkuję. Poza tym, jako że dziś święto i trochę tych zaśpiewów po łacinie dziś leciało, bo automatycznie pojawiła się chęć na jakieś bluźnierstwa np. Funeral Mist czy Deathspell Omega, więc może potem jak będę miał w końcu trochę czasu na spokojnie żeby książki poczytać, to sobie coś z tego puszczę w tle. W końcu nastrój świąteczny się udziela
Absolutnie się z tym zgadzam. Uwielbiam cztery pierwsze Bathory, ale ten ubóstwiam najbardziej. Tym bardziej się cieszę, że udało mi się upolować te zapowiadane kasety kolekcjonerskie
yog pisze: ↑5 lat temu
Jebać wasze zdanie w takim razie.
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Dla mnie ten sam poziom co Blood Fire Death mniej więcej i to 2 najlepsze Bathory w ogóle, choć wszystkie 6 pierwszych wspaniałe - z tą różnicą, że Under the Sign i Blood Fire Death może lecieć 30 razy z rzędu i się nie nudzi
Destroy their modern metal and bang your fucking head