3 piosenki ale i tak 30min rympania:
JG Thirlwell & Simon Steensland
Oczywiscie slynacy z kiczu pozer:
Mike Patton & Jean-Claude Vannier
No i w kurwe rozpierdalajace male deathmetalowe wydawnictwo:
Left Cross
Z każdym kolejnym przesłuchaniem jestem coraz bardziej rozpierdolony.. Nie pamietam już, kiedy słuchałem płyty tyle razy z rzędu.
viewtopic.php?f=41&t=2918&hilit=Comus
Zajebiste.Ryszard pisze: ↑3 lata temuZaginione pankowe ogniwo ewolucji muzyki. Prosta i czytelna/słyszalna linia. Od Motorhead, Voivod, Magnus. Do Chaos A.D. i Terrorizer włącznie hehehe - Normalnie jakby ktoś młotkiem tłumaczył jak to wszystko się rozwijało. Posłucham więcej i będzie watek o kolejnym labels....![]()
Overcharge - Metal Punx. Polecam słuchać na piździe.
Napierdalam to jak głupi. Zresztą już zamówiłem ... z dawka heroiny. A co?pit pisze: ↑3 lata temuZajebiste.Ryszard pisze: ↑3 lata temuZaginione pankowe ogniwo ewolucji muzyki. Prosta i czytelna/słyszalna linia. Od Motorhead, Voivod, Magnus. Do Chaos A.D. i Terrorizer włącznie hehehe - Normalnie jakby ktoś młotkiem tłumaczył jak to wszystko się rozwijało. Posłucham więcej i będzie watek o kolejnym labels....![]()
Overcharge - Metal Punx. Polecam słuchać na piździe.
No panie, Gruba i Starożytni, pierwszy album. Doskonałość.
Było puszczane, komentowane, nawet watek swój mieli na poprzedniej wersji forum.pit pisze: ↑3 lata temu
INGURGITATING OBLIVION have brought forth thought provoking audio works that are drenched in soul crushing dissonance, and merged with a variety of atypical elements such as pianos, vibraphones, and jazz guitars.
For fans of : Deathspell Omega, Gorguts, Ulcerate.
Brzmienie talerzy przypomina mi co fajniejsze stonerowe zespoły.Mają za to ogromnego plusa.
Dobrze.Pioniere pisze: ↑3 lata temuByło puszczane, komentowane, nawet watek swój mieli na poprzedniej wersji forum.pit pisze: ↑3 lata temu
INGURGITATING OBLIVION have brought forth thought provoking audio works that are drenched in soul crushing dissonance, and merged with a variety of atypical elements such as pianos, vibraphones, and jazz guitars.
For fans of : Deathspell Omega, Gorguts, Ulcerate.
Brzmienie talerzy przypomina mi co fajniejsze stonerowe zespoły.Mają za to ogromnego plusa.