"Narrated by actor Robert "Jesus of Nazareth" Powell, it features artists like former Whitesnake bassist Neil Murray, Faith No More drummer Mile Bordin, Dream Theater keyboardist Jordan Rudess and Royal Blood drummer Ben Thatcher waxing lyrical about the greatness of the "real" Sabbath."
Zaginione pankowe ogniwo ewolucji muzyki. Prosta i czytelna/słyszalna linia. Od Motorhead, Voivod, Magnus. Do Chaos A.D. i Terrorizer włącznie hehehe - Normalnie jakby ktoś młotkiem tłumaczył jak to wszystko się rozwijało. Posłucham więcej i będzie watek o kolejnym labels....
Overcharge - Metal Punx. Polecam słuchać na piździe.
I to przy okazji polecialo. Wcale niezgorsze/a:
Ohyda - Ultra Chaos Piknik Vol. XI CS
Ryszard pisze: 5 lat temu
Zaginione pankowe ogniwo ewolucji muzyki. Prosta i czytelna/słyszalna linia. Od Motorhead, Voivod, Magnus. Do Chaos A.D. i Terrorizer włącznie hehehe - Normalnie jakby ktoś młotkiem tłumaczył jak to wszystko się rozwijało. Posłucham więcej i będzie watek o kolejnym labels....
Ryszard pisze: 5 lat temu
Zajebiste.
Napierdalam to jak głupi. Zresztą już zamówiłem ... z dawka heroiny. A co?
Zaskoczony jestem jakie to dobre jest.
Mrok, ale jakiś taki w wyobrażeniu niegroźny, daleki i bliski jednocześnie, cierpliwie czekający aż przyjdziesz i porozmawiasz. Bardzo sugestywna muza.
kurz pisze: 5 lat temu
Zaskoczony jestem jakie to dobre jest.
Mrok, ale jakiś taki w wyobrażeniu niegroźny, daleki i bliski jednocześnie, cierpliwie czekający aż przyjdziesz i porozmawiasz. Bardzo sugestywna muza.
INGURGITATING OBLIVION have brought forth thought provoking audio works that are drenched in soul crushing dissonance, and merged with a variety of atypical elements such as pianos, vibraphones, and jazz guitars.
For fans of : Deathspell Omega, Gorguts, Ulcerate.
Brzmienie talerzy przypomina mi co fajniejsze stonerowe zespoły. Mają za to ogromnego plusa.
Ryszard pisze: 7 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
pit pisze: 5 lat temu INGURGITATING OBLIVION have brought forth thought provoking audio works that are drenched in soul crushing dissonance, and merged with a variety of atypical elements such as pianos, vibraphones, and jazz guitars.
Brzmienie talerzy przypomina mi co fajniejsze stonerowe zespoły. Mają za to ogromnego plusa.
Było puszczane, komentowane, nawet watek swój mieli na poprzedniej wersji forum.
pit pisze: 5 lat temu INGURGITATING OBLIVION have brought forth thought provoking audio works that are drenched in soul crushing dissonance, and merged with a variety of atypical elements such as pianos, vibraphones, and jazz guitars.
Było puszczane, komentowane, nawet watek swój mieli na poprzedniej wersji forum.