Gdybys przekrecil okladke troche w lewo to piekniej by sie komponowala z panelami na podlodze.DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temu
Doskonały materiał. Niepokojący, smutny i tajemniczy. Jeden z dwóch najlepszych tego zespołu.
Gdybys przekrecil okladke troche w lewo to piekniej by sie komponowala z panelami na podlodze.DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temu
Doskonały materiał. Niepokojący, smutny i tajemniczy. Jeden z dwóch najlepszych tego zespołu.
Spójny zestaw, fajny.
Milenialsem to jestem ja, a nie Twoje dzieci.Pokolenie Y[1] (ang. Generation Y), in. milenialsi (ang. Millennials) – pokolenie ludzi urodzonych w latach 80. i 90. XX wieku[2]. Nazywane jest również „pokoleniem Milenium”, „następną generacją”, a także „pokoleniem cyfrowym”. Po raz pierwszy nazwa ta pojawiła się w 1993 w tygodniku „Advertising Age”[2]. Datowanie ludzi z pokolenia Y nie jest ścisłe, jednak według większości źródeł, pokolenie Y to osoby urodzone między 1980 a 2000 rokiem, i dzieli się je na młodszych (osoby urodzone między 1990 a 2000 rokiem) i starszych (osoby urodzone między 1980 a 1989 rokiem)
No może i jędrne, ale ja zdecydowanie wolę duże
Dwójka lepsza
Mam wszystko. Singiel najlepszy
Songiel rozpierdala