Yellow Eyes - Rare Field Ceiling

:zoviet*france: - Collusion
Vítejte ve chrámu práce kde Krista nemáme
Ve jměnu pána Umbrtky my špínu hledáme
Hledáme spásu před sluncem a suchým teplým vzduchem
V Umbrtkově chrámu práce jsme velebeni duchem
To zaloguj się na swoje konto moda i już będziesz mógł poprawiać, a nie migasz się od robotyKozioł pisze: Jogi, kurzyk, to nie moje forum, nawet modem nie jestem. Więc wszystko możecie poprawić lub przerobić![]()
Oprocz ostatniego klocka to nic fe ani ble wedlug Mnie nie nagrali.
Serio nie znasz Emmy xD? Marked for Death kosa, tutaj jeden z lepszych kawałków. Pięknie się rozwija.DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temuPorządnie mi weszło, nie ma co. Nie spodziewałem się. Chociaż w sumie to powinienem, bo Marinera Julki Bożenarodzenie/Cult of Luny bardzo lubię. Nie wiem kim jest pani, która śpiewa na albumie, ale ma bardzo ładny głos. No i żaden okkult z babą (info dla złośliwych).
Ale to jest lepsze niż Marynarz. Mniej oczywiste, bardziej intymne i nieprzyjazne jednocześnie.
No nie znam
Słuchałem kilka razy. Waham się miedzy 3.5/5 a 4/5, naprawdę fajny krążek.DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temuNo nie znamCoś tam mi nazwisko gdzieś kiedyś mignęło, ale ogólnie ta kolabo z Thou to pierwsze co od niej usłyszałem. Ale obadam, dzięki. Podejrzewam, że przy fazie na tego typu dźwięki może mi wejść. A Ty badaj tę nówkę, bo pamiętam, że na Marinera narzekałeś, toto powinno Ci podejść bardziej.