Wez sie kurwa zabij!!!!!!!
Odpal czym prędzej, bo mi się już mocno wkręciło!Wędrowycz pisze:Bdb zestaw, tylko tego Sodality jeszcze nie odpaliłem w końcu
Różnica w brzmieniu wynika z tego, że remastery mają nieco bardziej zeunuszone wierzchołki kompresorem:Wędrowycz pisze: ↑2 lata temuJestem też ciekaw co wymodzą z planowanymi remasterami dwóch pierwszych pełniaków. Powyższe są naprawdę spoko, ten "Nemesis Divina" nawet bardziej mi pasuje, co prawda nie chciało mi się ich zestawiać z oryginalnymi wersjami, ale na pierwszy rzut (ucha) słychać co najmniej kilka różnic w brzmieniu.
Co to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: ↑2 lata temuMuzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taki Szatanistyczny dowcip............................released April 1.Kozioł pisze: ↑2 lata temuCo to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: ↑2 lata temuMuzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztanistyczny dowcip to sprawdz tu o tutaj:::::::::::: viewtopic.php?f=8&t=3976Pan Efilnikufesin pisze: ↑2 lata temuTaki Szatanistyczny dowcip............................released April 1.Kozioł pisze: ↑2 lata temuCo to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: ↑2 lata temuMuzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalem ze mnie przerzuci tutaj:::::::::::::::::: viewtopic.php?f=8&t=464&hilit=venomKozioł pisze: ↑2 lata temuSztanistyczny dowcip to sprawdz tu o tutaj:::::::::::: viewtopic.php?f=8&t=3976Pan Efilnikufesin pisze: ↑2 lata temuTaki Szatanistyczny dowcip............................released April 1.Kozioł pisze: ↑2 lata temuCo to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: ↑2 lata temuMuzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obok Ghost Doga mój ulubiony film Jima. Później Tarantino wyleciał z Kill Billem i Nienawistną Ósemką, bo Djano bliżej jest Bardzo Dzikiemu Zachodowi.
W "Tylko kochankowie przeżyją" - świetny stoner/drone rock z lutnią, sam nagrywał z zespołem, przez "Broken Flowers" odkryłem Mulatu Astakate. Piękne są to ścieżki. Większość metalowania z The Limits of Control znałem wcześniej.