Temat Puce Mary na forum: viewtopic.php?t=1595Pan Efilnikufesin pisze: ↑4 lata temu Przed chwila znalazlem i musze przyznac ze ladne to kurwa,ladne!!!
Fredzia poinformowala Mnie o swoim istnieniu szesc utworow temuVexatus pisze: ↑4 lata temuTemat Puce Mary na forum: viewtopic.php?t=1595Pan Efilnikufesin pisze: ↑4 lata temu Przed chwila znalazlem i musze przyznac ze ladne to kurwa,ladne!!!
Fredzia wymiata w te klocki.Polecam szczególnie jej cztery pełniaki. "Success" i "Persona" najlepsze. "The Spiral" troszeczkę mniej udany. Najnowszy bardzo dobry.
LoL miałem kasetę Intense Brutality, kopiłem z jakiejś przeceny, jeszcze za czasów sklepów muzycznych.... Ciekawe czy się spodoba np dzisiaj....
Dzieki.yog pisze: ↑4 lata temu Jak najbardziej da się słuchać, ale pyka dość obficie. Sporo rysek ma ta płyta, co nie dziwi, zważywszy że była włożona bezpośrednio w okładkę i ujebana jakimś nie wiem kurwa, gruzem chyba, z tego co pamiętam. Wielokrotne mycie ją jednak przywróciło do żywych, ku mojemu szczeremu zdziwieniu.