Craft jak najbardziej.

A druga okładka to wersja cd Katharsis "666".Vexatus pisze: 4 lata temu Craft jak najbardziej.A ta druga okładka? Wygląda znajomo, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć.
Wyborny zestaw, MilordzieWędrowycz pisze: 4 lata temu Z serii "jakie to jest kurwa dobre!". Można to nawet powiedzieć niczym FoodEmperor.
![]()

Ależ Milordzie, to nie koniec - przyjebałem "na drugą nóżkę" jeszcze jedyneczkami Antaeus i Watain

Klasyk. Chociaż ja wolę dwa pierwsze albumy oraz Hairway to Steven. Jest o nich temat.brzask pisze: 4 lata temu trochę experymentów punkowych i psychodelicznych rockowych jaj czyli Butthole Surfers i Locust Abortion Technician
pobudka przy kawie
co za świry:)
ja chyba najbardziej lubię tą z ołówkiem w uchu:) - pewnie i z sentymentu bo poznałem ją jako pierwszą i mam osłuchaną najbardziej
idę za ciosem, nabrałem ochotypit pisze: 4 lata temu Electriclarryland. To wtedy singlowy "Pepper" przepchnął ich na dobre do maintreamu. Co później poskutkowało katastrofalnym (jak na nich) Weird Revolution i zawieszeniem zespołu.

No matter either you were German or Slav
Ghosts of war stand before our eyes
So we shall not repeat the old mistakes again
We do remember our forefather's oaths
We do believe in power of 14 words

Odbije sobie kiedy będziesz kupować od niego gaz...

Gdzie wy słuchacie nowego worma? Pewnie piraty jakieś.
widocznie był przeciek w 20BuckSpin, hahakurz pisze: Gdzie wy słuchacie nowego worma? Pewnie piraty jakieś.

Jedna z najlepszych okładek Christophersona.
To z pewnością jest niemieckie techno.Jakichś pedałów.
Świetna rzecz
E tam,od razu pedałów..