Przecież to facet z klipu "Clean My Wounds" CoC.TITELITURY pisze: ↑rok temuNadrabiaj, nadrabiaj. Czeska kultura stoi teraz na wyższym poziomie, niż nasza, więc warto znać. Dlatego teraz słucham płyty, której okładka była inspiracją dla ostatniego Ulver:
![]()
pit pisze: Służę. To The Transcendence Orchestra - All Skies Have Sounded, gra Surgeon i jeszcze jakiś typek. Klimaty ambient, drone, kosmische musik. To pewnie będzie moje elektroniczne podium roku, razem z Hiro Kone. Jeszcze nie wiem kto trzeci, być może Gazelle Twin.
O a Surgeona kilka płyt mam i lubię, a tak bym przegapił, nie mając pojęcia, co to.kurz pisze: Konkretnie w tym przypadku powyżej odpuściłem sobie rzecz, mimo intrygującego opisu, a przecież nie o to chodzi, a wręcz przeciwnie.
Prawy przycisk myszy -> szukaj obrazu w Google. W Chrome przynajmniej. Taki tzw. życiowy hack. Pozdrawiam.
Nie bądź taki cwany. Poza tym stosuję tę opcję na kompie, a nie wiem czy wiesz mamy coś takiego jak komórki, gdzie proces ten jest kurewsko utrudniony.