Nie ma czegoś takiego jak rytm/metrum 2/3... Druga liczba musi być parzysta. Chyba że chodziło koledze o 2/3 część utworu Supernaut
A co to za mylny opis, gdzie tu death metal? To miks black metalu i chaotycznego mathcore, metalcore. Podobieństwa do wymienionych można zamknąć w obecności dysonansów, nietypowych sygnatur oraz technicznym aspekcie, ale nic ponad to.
Nie słucham black metalu wiec oni nie mogą tego gracPioniere pisze: ↑3 lata temuA co to za mylny opis, gdzie tu death metal? To miks black metalu i chaotycznego mathcore, metalcore. Podobieństwa do wymienionych można zamknąć w obecności dysonansów, nietypowych sygnatur oraz technicznym aspekcie, ale nic ponad to.
Tu masz linka do tematu viewtopic.php?p=35771#p35771
Może i zerknę na przerwie, może się wypowiem. Rozumiem ze DSO to najpierwotniejsza muzyka z w 100% nieporównywalną z niczym sygnaturą... No i jak mniemam, insynuujesz, jedynym możliwym "nowoczesnym" wpływem. Potwierdź, bo chyba nie rozumiem.
Współczuję takim typom. Po za tym, istotnie to wspominasz HC którego Ja tam nie wymieniłem. DSO drugorzędnym jest wyborem.
Toż to 50 lat temu było, kiedy nawet ty byłeś młody...
Sam Pyrrhon już mi jakoś nie leży :/
Bardzo dobre płyty.
muza nie dla mnie raczej...ale okładeczka bomba:)