Gówno prawda, ja jestem fanem war metalu, a jednocześnie tak bardzo mi Blood Revolt przypasował, że płytkę zakupiłem do kolekcjiyog pisze: 8 lat temu Najprzystępniejszy, bym powiedział, jest Blood Revolt - tylko nie dla fanów warmetalu, bo dla nich wokal bee ;p
Świetny materiał! Właśnie czekam na przesyłkę winyli bo jednym strzałem zaopatrzyłem się we wszystkie pełniaki plus kompilacja na cd. Będe słuchał przez cały rok coś czuje
A mnie ten Garpedans w przy pierwszym odsłuchu wydał się jak na Johansson'a mocno przeciętny. Kolejnych na razie odsłuchów jeszcze nie było, ale może się jeszcze skusze, skoro zachwalasz.Z tego zestawu cała sprawę ratuje tylko niezawodny Rogga, reszta nowości przeciętna,
Nie znam, sprawdzę skoro polecaszyog pisze: 8 lat temu Tak z ciekawości, bo każdy widzę ceni sobie The Ruins of Beverast - meilenwaldowe Nagelfar znacie? (nie Naglfar - ciutkę lepsze) Właściciel Ván Records z nim tam plumkał hymny
![]()
Pioniere niech napisze, kto inny by miał to zrobić
Przydałby się temat o Agathocles, ale ja nie umiem zakładać tematów.
A wyszukiwać nie potraficie? Przecież już dawno go założyłem viewtopic.php?f=14&t=122Pioniere niech napisze, kto inny by miał to zrobić
Jakby dodać pixelozę to grafika z gier na 8-bitów
Widzę, że nie tylko ja mam takie skojarzenia
Też sobie to posłucham, po wczorajszym odsłuchu mocno zaciekawiło. No właśnie, po pierwszym odsłuchu też mi Necromantia po łebie "chodziła:yog pisze: 8 lat temu ależ się pięknie ładuje szwab w gaz-masce?
----- edit:
Gorąco polecam - Acherontas w końcu znalazł swoje miejsce i odpierdala pierwszorzędny Necromantia Worship przy wsparciu oceanów przedwiecznych gitar. Bardzo oczywista sekcja rytmiczna świetnie dopełnia heavy metalowe solówki, które lecą tutaj bez ustanku.
Zajebisty wokal Vampire Lorda![]()
![]()
Leci 7 raz z rzędu i nie umiem wyłączyćMarduk666 pisze: 8 lat temu Też sobie to posłucham, po wczorajszym odsłuchu mocno zaciekawiło. No właśnie, po pierwszym odsłuchu też mi Necromantia po łebie "chodziła:![]()
@Marduk666 o trójeczce nie zapomnij!