A co się stało?
Wyszłam z znajomymi z pubu, I trzymałam kumplowi piwo. Ochraniaż pedał jebany oczywiście pomyślał że musi być moje. Po czym chcemy wejść, I się zaczęło. " olałaś mnie, kazałem aby nie pic przed pubem, jesteś nie dość że pijana to jeszcze się stawiasz, spierdalaj stąd "
Akurat Deathspell Omega to zespół, który w każdej odsłonie wypada rewelacyjnie. Pierwsze dwa pełniaki tak samo często goszczą u mnie, co reszta. Przy okazji zdałem sobie sprawę, że do "Paracletus" włącznie skompletowałem praktycznie wszystko, więc przy okazji nowego pełniaka postaram się uzupełnić braki na półce.
Przykro mi. Głupie chuje potrafią zrujnować wieczór.Axiom pisze: ↑2 lata temuWyszłam z znajomymi z pubu, I trzymałam kumplowi piwo. Ochraniaż pedał jebany oczywiście pomyślał że musi być moje. Po czym chcemy wejść, I się zaczęło. " olałaś mnie, kazałem aby nie pic przed pubem, jesteś nie dość że pijana to jeszcze się stawiasz, spierdalaj stąd "
Przedewszystkim nie piłam, I tłumaczyłam mu że nie piłam. Znajomi ze mną zostali, rozmawialiśmy jak to rozwiązać. Byłam pod wpływem emocji, więc było podejście drugie. Tym razem typ mnie pchnął. Wszyscy to widzieli. Byłam pod wrażeniem że pajac jeszcze miał czelność.
Druga sprawa to że ludzie przy nas palili zioło, I inne rzeczy również robili, ale ja trzymająca piwo już nie mogłam wejść.
No cóż wieczór dobitny
Tak niewiele dobrego, klasycznego heavy się ostało na świecie, że zmuszony byłem posłuchać. Uszy nie zwiędły, a nawet nóżka potupała (!!!), wiec nie pozostaje nic innego jak sprawdzić tę kapelę. Propsuję.
O kurła, ale fajną perełkę przywołałeś. Kiedyś lata temu lubiłem ten cały Nocturnal ale wtedy to łykałem wszystko co było black metalem. Od lat nie słuchałem, ciekawe jakby teraz weszło. Trzeba będzie sprawdzić. 2006 r., kiedyś to było...
Zajebisty album, aż bym chciał ściągnąć z półki i odpalić...ale znowu kolejka u mnie już ustawiona
Zobacz to:Jutrzenka6 pisze: ↑2 lata temu Dzisiaj rzeczy odjechane. Hinduski metal. Jak ktoś lubi metalcore, nu metal w połączeniu z folkowym brzmieniem, ale na pełnej petardzie to ten zespół wpisuje się w ten opis.