- 1
- 2
Jeżeli o mnie chodzi, to Death nigdy nie znajdował się u mnie w topce death metalu, więc z tych dwóch zdecydowanie Autopsy.
Na pewno nie blackmetalowcy!!!
Jeżeli słuchają również death metalu, to chyba mogą, nieprawdaż?Pioniere pisze: A tru blackmetalowcy to w ogóle powinni brać udział w głosowaniu na kapele dm-owe?
Starego MA nigdy nie traktowałem jako black metalu, ale z drugiej strony niewątpliwie było to klimatyczne granie jak na death metal, poza tym zawierające od groma elementów pierwszej fali black metalu.yog pisze:Przecież stary Morbid Angel to black metal!
Jak ktoś się w dzisiejszych czasach jeszcze czymś takim emocjonuje, to chyba jest jeszcze dzieciakiemPioniere pisze:Tak se tyko niektórzy wmawiają, by słuchać bez obciachu przed kolegami
No to niech się nie przyznają. Ja bardzo lubię. Owszem, I i K najmniej, ale nadal. Jebane przez niektórych Heretic też wielbię.big lebowski pisze: ↑rok temuSzczególnie "Illud...", do którego ani Trey ani David się nie przyznają![]()
Heretic to klasyczna już pozycja. Brzmienie kiedyś bolało ale to już nieprawda. Kingdom byle jaka, Illud pomyłka w chuj.Blind pisze: ↑rok temuNo to niech się nie przyznają. Ja bardzo lubię. Owszem, I i K najmniej, ale nadal. Jebane przez niektórych Heretic też wielbię.big lebowski pisze: ↑rok temuSzczególnie "Illud...", do którego ani Trey ani David się nie przyznają![]()
Podpisuję się.
Ja powiem tak. Jakby się mnie ktoś zapytał co to jest ten death metal, po czym to poznać, z czym to się je ??? To moja odpowiedź byłaby krótka : Posłuchaj "Covenant" a wszystkiego sie dowiesz.Blind pisze: ↑rok temuDla mnie od Chucka ciekawszymi gitarzystami byli chociażby też np. Luc Lemay czy ziomeczki z Atheist. No bo Trey to wiadomo. Szacunek dla Chucka i tak dalej, ale szczerze mówiąc, nigdy mnie żadna płyta Death nie zatrzymała na dłużej. W zasadzie po Spiritual Healing mnie już nie obchodzi ten zespół.