- 1
- 2
Ja tyż?kurz pisze:Kurde, po cichu liczyłem, że to będą jakieś fajne nietypowe pozycje. DD bierz się panocku w garść.DiabelskiDom pisze: ↑rok temuBloody Panda - Pheromone
Bloody Panda - Summon
Der Blutharsch and the Infinite Church of Leading Hand - Sucht & Ordnung
![]()
Bardzo ładnie. Piękne medale. Wyślę ci 5tkę, będziesz miał na nowy.DiabelskiDom pisze: ↑rok temuJa na obecnie noszonym skóraku mam tak:
A na starym miałem jeszcze te:
![]()
Peoples Liberation Army? Zjebali chyba datę...kurz pisze: A ja mam kurwa tak
Może być?
Jakiż to?
HAHAHAdeathwhore pisze: ↑11 mies. temuTym ostatnio zburzonym, w którym się poznaliśmy <3
To chyba zresztą było tamtego wieczoru.
Raczej wielką, taką na 200 pkt.
Jest. Wieszamy na nim kuców w koszulkach voivod!A w waszym wieku to powoli nie jest już cewnik potrzebny?
I z capią brudką.TITELITURY pisze: ↑8 mies. temuJest. Wieszamy na nim kuców w koszulkach voivod!A w waszym wieku to powoli nie jest już cewnik potrzebny?
I z takimi kafelkami w pokoju, a co!Hajasz pisze: ↑8 mies. temuI z capią brudką.TITELITURY pisze: ↑8 mies. temuJest. Wieszamy na nim kuców w koszulkach voivod!A w waszym wieku to powoli nie jest już cewnik potrzebny?
I w pęcherz moczowy, który to mają obie płcie. Lepiej w kozo/owco futerku pomykać, niż płakać przy sikaniu i to raczej nie ze szczęścia. I nie blokować kibelka rodzinie.TITELITURY pisze: ↑8 mies. temu"Jak mi cycki urosły". Wjazd na forum mocno i z przytupem!
Sam jesteś owcojebca. Jak będziesz w naszym wieku, też docenisz ciepło w nerki.![]()
Nawet nie wiedziałem że to miało trzecią część. Warto, czy taki sam gniot jak dwójka?Sierra pisze: ↑8 mies. temuDla mieszkańców Maczetowa: jest na Starowiślnej (ta krótsza część, do Dietla, od Rynku po prawej stronie) taki sklep o mało wyszukanej nazwie "Vintage shop". Można tam trafić fajny merch, zespołowy i koncertowy - ja widziałam koszulki z Wacken, Hellfest i Brutal Assault. Jakość różna, cena też, ale warto zaglądać w dniu obniżek. Stamtąd mam oryginalna koszulke Dawn of War 3 (wiem, nie metal, ale ładna).
Wśród słuchaczy depresyjnego black metalu nie rozróżniamy zasadniczo pokoi. Pamiętamy po prostu jakie kafelki miał który DSBMowiec który się powiesił w danym pomieszczeniu. Te kafelki to typowy wystrój dla pokoju w którym powiesił się brat Nattramna. Ja w "kuuchni" mam podłogę na wzór taki na którym odjebał się gitarzysta Lifelovera
Mnie się nie podobało ale ja z natury ostrożnie podchodzę do wszelkich dwójek a im dalej w las tym więcej drzazg w dupieWicih pisze: ↑8 mies. temuNawet nie wiedziałem że to miało trzecią część. Warto, czy taki sam gniot jak dwójka?Sierra pisze: ↑8 mies. temuDla mieszkańców Maczetowa: jest na Starowiślnej (ta krótsza część, do Dietla, od Rynku po prawej stronie) taki sklep o mało wyszukanej nazwie "Vintage shop". Można tam trafić fajny merch, zespołowy i koncertowy - ja widziałam koszulki z Wacken, Hellfest i Brutal Assault. Jakość różna, cena też, ale warto zaglądać w dniu obniżek. Stamtąd mam oryginalna koszulke Dawn of War 3 (wiem, nie metal, ale ładna).
Czyli intuicja mnie jak zwykle nie zawiodła. No nic, przynajmniej mam fajną koszulkę.