L0CZ

zasady bitewncyh kurtek

L0CZ

Ostatnio zacząłem robić kurteczkę z naszywkami dla samego siebie i zaczęło mnie zastanawiać, co inni myślą o tych słynnych zasadach odnośnie naszywek pinów i tego że powinno sie najpeirw zobaczyć jakiś zespół na żywo, a potem dopiero naszyć ich logo. Jak dla mnie taka kurtka ma bardziej charakter hołdu niż pochwalenia sie, na koncertach jakich zespołów sie było.
Awatar użytkownika
blue_calx
Tormentor

blue_calx

Co człowiek to odpowiedź... A jak zespół już nie istnieje, to ban na naszywkę?
Ja mam to akurat w dupie czy ktoś nosi majtki na głowie, czy kolorowe nowe spodnie dresowe.
Co najwyżej się ośmieszyć można, jak się obładujesz towarem nie mając o nim zielonego pojęcia.
Nothing inside.
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

blue_calx pisze: miesiąc temu Co najwyżej się ośmieszyć można, jak się obładujesz towarem nie mając o nim zielonego pojęcia.
Krótko i na temat.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 3 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
L0CZ

L0CZ

blue_calx pisze: miesiąc temu Co człowiek to odpowiedź... A jak zespół już nie istnieje, to ban na naszywkę?
Ja mam to akurat w dupie czy ktoś nosi majtki na głowie, czy kolorowe nowe spodnie dresowe.
Co najwyżej się ośmieszyć można, jak się obładujesz towarem nie mając o nim zielonego pojęcia.
to widzę, że podejście to samo tylko w troche innych słowach
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Lol iksde, jak mawia młodzież. Jakie "rozkminy". :lol: Gdybym chciał być brudnym kataniarzem, napierdoliłbym na papę , co bym chciał i się nad tym nie zastanawiał. Nawet chyba mam gdzieś jeszcze w szafie dżinsową kamizelkę z jedną naszywką z czasów, jak też chciałem być trendy. Nigdy nie opuściła mieszkania. Zawsze , kiedy patrzę na tych metalowców kolorowych niczym drzewka bożonarodzeniowe, jebiących po oczach naszywkami tych samych zjebanych t(h)rashowych oraz warmetalowych zespołów, mam ochotę zadać pytanie "chwalisz się, czy żalisz?".
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
mentally murdered
Master Of Puppets

mentally murdered

In Battle There Is No Law!
Awatar użytkownika
raymoont
Master Of Reality

raymoont

Najgorzej to spotkać "final bossa" takiego choinkowego dizajnu :D

Obrazek