Tak mi wypłynęło podczas słuchania Hallows Eve - fIlm z Tima Huntera z młodym Keanu Reevesem oraz spora dawką metalowej i punkowej muzy od: Slayer, Hallows Eve, Fates Warning, Agent Orange, Wipers, tylko reggae od Burning Spear słabo wpasowuje się w to zestawienie, choć do obrazu pasuje.
Grupa przyjaciół ze szkoły staje przed faktem, że jedno z nich, zabiło drugą osobę. Dotąd zgrana paczka rozpada się. Jedni bronią kolegi, pomagają w ucieczce, a drudzy uważają, że najlepszym wyjściem było by poinformowanie policji. Tak też się staje... ktoś idzie na policję...
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Podobno Miley Cyrus podkradła motyw z okładki keltikowego Emperor's Return. Już wiadomo, kto podbija te ceny.
„Artysta” nie miał skilla do tego stopnia, że to ordynarnie zrysował i spierdolił część do zrysowania najtrudniejszą, czyli dłoń. Smok kopiowany pewnie z innego wyniku wyszukiwania w google.
Vortex4 lata temu
Tormentor
Vortex
Pierwsza na liście billboarda jest, więc raczej się tym nikt nie przejmuje. Norma.....
"Between Shit and Piss we are Born"
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Destroy their modern metal and bang your fucking head
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Dawno nie było doomowych ciekawostek, więc zarzucę, że niejaki King Novik z Doom Eternal jest wzorowany na pewnym Lemmym.
The Elder Scrolls black metal is a thing. Czego to black metalowcy nie wymyślą?
A to tylko rzeczy z ostatniego roku. To w taki sposób uhonorowujesz Szósty Dom oraz plemię nieopłakane?
Vexatus3 lata temu
Tormentor
Nie wiem jak dwa pozostałe materiały, ale ten pełniak Noctule klimatem absolutnie nie pasuje do mroźnej i zaśnieżonej prowincji Skyrim, choć to podobno była dla autorki największa inspiracja.
yog pisze: ↑6 lat temu
Słyszeliście już nowy Babymetal spod palców samego Dana Swano?
(Zespół na podstawie komiksu Belzebubs autorstwa JP Ahonena)
Melodyjka przewodnia zdaje się z I am the Black Wizards hołdująca
A nawet posłuchałem całej płyty, no i cóż kolejna zabaweczka Dana i nic więcej....choć oprócz śmiesznego blackowania też ma ten projekt swoje drugie nawet spoko oblicze:
Swoją drogą dawno nie słyszałem tak dobrego klona Dimmu Borgir z okresu Enthroned... przemiło się tego słucha.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
yog2 lata temu
Tormentor
yog
Dawno nic w temacie nie było, to zarzucę co tam ostatnio w świecie słychać. Podobno niejaka Billie Eilish ostatnio wystąpiła w Paryżu w koszulce więcej-niż-kvlt projektu Blod Besvimelse ze splitu z Heroin Makes Happy. Jak ktoś nie wie, to projekt byłej żony typa z Grausamkeit. Byłej, bo nie żyje. A jak ktoś nie wie, co to Grausamkeit, no to widać Billie bardziej true black metalówka.
yog pisze: ↑2 lata temu
Billie Eilish ostatnio wystąpiła w Paryżu w koszulce więcej-niż-kvlt projektu Blod Besvimelse ze splitu z Heroin Makes Happy.
Na 100% wiedziała skąd pochodzi motyw graficzny wykorzystany na tej różowej szmacie. Akurat temat Blod Besvimelse chciałem założyć a tu taki różowy kwiatek na forum.