Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Re: Archgoat

Szajtan 2 lata temu

Nakładem Debemur Morti ukaże się 22 kwietnia nowy minialbum Archgoat. Krążek zatytułowany będzie All Christianity Ends i wjądą na niego cztery utwory, które będą uzupełnieniem Worship The Eternal Darkness i jednocześnie kontynuacją epki Angelcunt wydanej w 1993 roku. Będzie więc surowizna i deptanie krzyży na maksa. Za okładkę będzie odpowiedzialny Chris Moyen .
I am Satan's generation and I don't give a fukk.

Tagi:
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan 2 lata temu

Nowe mini Arcykozy swoją premierę będzie mieć dopiero 22 kwietnia, a na kanale Black Metal Promotion na YouTube śmiga już od wczoraj.

Po ostatnim longu słyszałem pewne narzekania, że zespół złagodniał, że brzmienie już nie to co kiedyś, że panowie swoją twórczość za mocno uczesali. Nie podzielam tej opinii, ale dla malkontentów mam dobrego newsa. All Christianity Ends to pewnego rodzaju powrót do przeszłości. Zamieszczonym na krążku kompozycjom na pewno bliżej do Whore of Bethlehem niż płyty z zeszłego roku.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Wicih rok temu

Szajtan pisze:
2 lata temu
Nowe mini Arcykozy swoją premierę będzie mieć dopiero 22 kwietnia, a na kanale Black Metal Promotion na YouTube śmiga już od wczoraj.

Po ostatnim longu słyszałem pewne narzekania, że zespół złagodniał, że brzmienie już nie to co kiedyś, że panowie swoją twórczość za mocno uczesali. Nie podzielam tej opinii, ale dla malkontentów mam dobrego newsa. All Christianity Ends to pewnego rodzaju powrót do przeszłości. Zamieszczonym na krążku kompozycjom na pewno bliżej do Whore of Bethlehem niż płyty z zeszłego roku.
No Light Devouring Darkness rzeczywiście było łagodniejsze, ale potem wydali Apocalyptic Triumphator. Ot, mają takie skoki ale to moim zdaniem dobrze. Takie wygładzane płytki od czasu do czasu dobrze im robią. Choć wydaje mi się że to bardziej idzie o brzmienie i master niż o same kompozycje. Wydaje mi się że Light Devouring Darkness jest po prostu inaczej zmiksowane, ma takie cieplejsze brzmienie
Awatar użytkownika
STALOWY SYLWEK
Master Of Reality

STALOWY SYLWEK rok temu

Ja pierdolę to w końcu Ci się wydaje czy zwyczajnie jest inaczej zmiksowane? :D :D :D
Awatar użytkownika
Wicih
Fallen Angel Of Doom

Wicih rok temu

STALOWY SYLWEK pisze:
rok temu
Ja pierdolę to w końcu Ci się wydaje czy zwyczajnie jest inaczej zmiksowane? :D :D :D
To "wydaje mi się" to taka furtka bezpieczeństwa na wypadek gdyby mi się chujowo wydawało xD
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus miesiąc temu

Obrazek

Szukam "Whore of Bethlehem "na placku w tej wersji. Ktoś? Coś? Gdzieś?
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz miesiąc temu

To zależy ile chcesz wydać na to?
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask miesiąc temu

Debemur Morti 20eu, w magazynie
There's something growing in the trees__Through time war prevails_____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
________Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
____Face the consequence alone
____With honour - valour - pride
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus miesiąc temu

brzask pisze:
miesiąc temu
Debemur Morti 20eu, w magazynie
Podziękował! :!:

Nie zamawiałem tam jeszcze nigdy, a mają całą masę smakowitych placków. :)
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog miesiąc temu

Takie dzielone na kolorki, to się najlepiej sprawdzają na półce, także strzał w dziesiątkę!!!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz miesiąc temu

Na Discogs też mają nawet bliżej bo niemiaszki. Teraz tylko kwestia wysyłki ale czy kupować jedną płytę na sens?
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus miesiąc temu

yog pisze:
miesiąc temu
Takie dzielone na kolorki, to się najlepiej sprawdzają na półce, także strzał w dziesiątkę!!!
Jeszcze taki młody, kryzysik wieku średniego dopiero przed nie i zdjęć nastoletnich gotek nie wrzuca, a już taki uszczypliwy, zgryźliwy i zrzędliwy... :)
Hajasz pisze: Na Discogs też mają nawet bliżej bo niemiaszki. Teraz tylko kwestia wysyłki ale czy kupować jedną płytę na sens?
Sporo tam mają fajnych placków. Pewnie przejrzę dokładnie arsenał i zrobię jakieś większe zamówienie.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz miesiąc temu

Na Discogs jak masz pewność, że gość uczciwy to warto zagadać o sprzedaż poza platformą. Wtedy nawet udaje się kupić taniej o wartość wysyłki bo znika prowizja.
GRINDCORE FOR LIFE

Wróć do „Black Metal”