A skąd wiadomo, że porzucił perkę? To był jeden z najlepszych paukerów w black metalu, poziom Frosta czy Blomberga. A tych ambientów z ciekawości posłucham.
A skąd wiadomo, że porzucił perkę? To był jeden z najlepszych paukerów w black metalu, poziom Frosta czy Blomberga. A tych ambientów z ciekawości posłucham.
Bo zaczął tworzyć "ambient". Ostatnio nawet pisał mi, że wiesz obudziłem się rano, zjadłem śniadanie i pomyślałem co tu nagrać aby nic nie nagrać, nie wykosztować się i aby jeszcze blackowe pedalstwo łapnęło i wiesz co stwierdziłem, że ambient to jest to co od zawsze chciałem tworzyć. Wiesz okładka z krajobrazem najlepiej z północy, podobny tytuł i poszczególne kawałki a reszta się sama zrobi.
Temat się przewijał w wywiadach Ihsana, który wspominał, ze studio tatuażu pochłonęło Tryma. Poza tym z całej trójki, tylko wspomniany lider cokolwiek robi. Reszta? Od lat milczy. Nawet gościnnie nie zagra. To chyba najlepsze świadectwo.dj zakrystian pisze: ↑9 mies. temuA skąd wiadomo, że porzucił perkę? To był jeden z najlepszych paukerów w black metalu, poziom Frosta czy Blomberga. A tych ambientów z ciekawości posłucham.