Epka to wariacja, troche inne wersje 2 utworów z Im Wald. Nic specjalnego. Samej Epki nie posiadam i nie zamierzam- nie lubie 10”.
PdH nie musi powalać albo lubisz albo nie, nic na siłę
Epka to wariacja, troche inne wersje 2 utworów z Im Wald. Nic specjalnego. Samej Epki nie posiadam i nie zamierzam- nie lubie 10”.
Zaraz trzeba będzie Ci cofnąć licencję metalowca! w okolicach Nocy Kupały można tylko wzywać Prastarych przy skąpanych w słońcu dźwiękach Stworza!
Dobre pytanie moim zdaniem męskiego.brzask pisze: drzewko na stronie D, pytanie czy rodzaju żeńskiego czy męskiego, ha
Prawda pewnie leży gdzieś pośrodku, tzn. Roberto pewnie sporo przesadził i w zbyt dramatyczne tony uderzył w swoim oświadczeniu. Z kolei Wintherr mógł przejawiać lenistwo i nieogarnięcie biznesowe, co prowadziło do opóźnień itp.
Ale, kurwa, nie w październiku!Vexatus pisze:Dobry nagły atak zimowego krajobrazu nie jest zły.
Jak ty mi teraz Vexiu zaimponowałeś!!! Nawet braveran nie potrafi aby tak konar zapłonął.
To mamy inne zdanie o klimatyczności okładek PdH, bo dla mnie jedna z najmniej i przy okazji niespecjalnie oryginalna. Podobny klimat można znaleźć na randomowych plakatach kupionych w necie. Nie podobała mi się ta zmiana klimatu od początku, ale jako fan od około 20 lat i po wydaniu wyjebanego Das Tor i tak kupiłem album w ciemno. Trochę się zawiodłem i Geister już w ciemno nie kupiłem, z czego się cieszę, bo podoba mi się jeszcze mniej, a Im Wald miał jeszcze jakieś przebłyski geniuszu. Może nowa będzie lepsza, bo i okładka się lepiej prezentuje, bliższa jest moim wyobrażeniom o klimacie projektu, a kawałki znowu długie, ale to się jeszcze okaże.