Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

White Werewolf

Nathas

Obrazek
White Werewolf to efemeryczny twór nieznanej proweniencji... no dobra, widać z czym mamy do czynienia, choć kapel chce być tajemniczy i skład ukrywa ;P Wystrzelili pełniakiem dwa lata temu i póki co tylko tyle i aż tyle. Świetny jest to album, pełen agresji i nienawiści, z radykalnym przekazem. Kawał porządnego black metalu. Nie wydaje mi się, by materiał został jakoś szeroko zauważony, więc polecam niezdecydowanym. Warto !!!

Dyskografia:
2022 - Si Vis Pacem, Para Bellum

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Wh ... 3540510205
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Nathas pisze: 4 tyg. temu Nie wydaje mi się, by materiał został jakoś szeroko zauważony
Wystarczy, że był wąsko zauważony, ale tam gdzie trzeba. :)
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Kilka razy w ciągu ostatnich dni pełniaczek przeleciał i wrażenia muzyczne za każdym razem jak najbardziej pozytywne. Tam gdzie trzeba jest surowo, tam gdzie trzeba nieco klimatycznie i klawiszowo, tam gdzie trzeba punkowo. Dobre surowe brzmienie i zajebiste wokale. No i ta perkusja jak z pierwszego rozdziału podręcznika rawblackmetaliwca... Gdzie jest wersja LP ja się pytam?!?
Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas

Vexatus pisze: 3 tyg. temu Gdzie jest wersja LP ja się pytam?!?
Odpowiadam: nie ma. Kupuj kasetę u Złego Demiurga póki jeszcze ma i nie marudź ;P
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

W ZD to jak mam takie zaległości z MC że szkoda gadać... :cry: Poza tym wiem, że LP nie ma. I to jest błąd.