Awatar użytkownika
Ørfeusz

Dominance

Ørfeusz

Obrazek
Obrazek

Dominance to grupa ze Szczecina widziałem, że był polecany w polecankach wydalniczych, a nie było o nim wątku to zakładam, ponieważ strasznie mi się spodobał LP ,,Slaughter of Human Offerings in the New Age of Pan " LP ten jest dla mnie takim dopierdolem jakby mnie ktoś uderzył brudną szmatą do podłogi jeszcze mokrą w ryj strasznie tutaj jest szybko, ciężko po prostu album jest dla mnie pewnie też wam się spodoba/spodobał. Następną rzeczą, której od tej hordy posłuchałem jest EPka ,,In Ghoulish Cold" tak trochę tutaj poczułem się jakby za szybko ona przeleciała chyba nie potrafią goście robić EPek ale still dobra horda ze Szczecina chłopy lubią grać szybko jak pisałem o LP i słyszałem, że mają grać koncerty (podsłuchałem rozmowę z jakimś ,,ćpunem" na koncercie Gorgorotha haha).

Skład:
Impaler Bass, Vocals (2019-present) - Gleichmacher (live), Raped Christ, ex-Mörtalist, ex-Czernina, ex-Taran (live)
Witchfucker Drums (2019-present) - Garota, ex-Mörtalist, ex-Czernina
Hellcult Guitars (2019-present) - Raped Christ, ex-Hellfist, ex-Wishmaster, ex-TSMED (live)

Dyskografia:
Sodomize with Steel - Demo (2021)
Slaughter of Human Offerings in the New Age of Pan - LP (2023)
In Ghoulish Cold - EP (2024)
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Powinienem chwalić lokalną kulturę, ale w tym przypadku nie będę. Nie dlatego bynajmniej, że jest to muzyka chujowa. Jakiś tam potencjał ma. Pamiętam jak odpaliłem to pierwsze wydawnictwo i na początku pomyślałem sobie "niech to dunder świśnie, wyrósł mi pod nosem nowy Witchmaster!", ale potem płyta była coraz słabsza. Z minuty na minutę nudziłem się coraz bardziej i jakoś tak po paru podejściach odpuściłem sobie uznając, że jest to jeden z najbardziej prxehajpowanych aktualnie zespołów na polskiej scenie. Ale doskonale rozumiem, co może się w ich muzyce podobać, ponieważ całkiem udanie łączą ten t(h)rash z blackiem, niestety nie na tyle, żebym ja został ich fanem tak, jak jestem fanem pierwszych trzech co najmniej płyt Witchmaster. Ale taka muzyka zawsze sprzedaje się dobrze w metalowym światku i na taką jest zapotrzebowanie. Można pobiegać na golasa pod sceną i polać się piwem, a to ogromny plus!
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
synu
Moderator globalny

synu

Debiut i epka bardzo dobre, na żywo jednak straszny zawód. Goście brzmią z płyt jakby chcieli obalić świat, na koncercie obalili co najwyżej 2 flaszki taniego jabola. Bez autentycznego jadu, trochę niechlujnie i mocno na odpierdol.

Fun fact - zdjęcie z pierwszego posta zrobione zostało w Toruniu, przed klubem, gdzie odbywał się rzeczony koncert.
Awatar użytkownika
Ørfeusz

Ørfeusz

Mam nadzieję, że dziady w Poznaniu nie zawiodą ale z tego co synu piszesz pewnie będzie niezła kupa...