Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Temple of Decay

Nathas

Obrazek
One man horde z Tomaszowa Lubelskiego, część lub większość black metalowego grona powinna kojarzyć nazwę ze świetną EPką "Last Manifestation of Life' sprzed niecałych dwóch lat. Aktualnie za kilka dni premiera długograja, ale już teraz można sobie posłuchać. I trzeba, bo jest zajebiście! Kapela wyraźnie wyróżnia się na tle rodzimych kapel, bo nie jest to ten 'polski BM' z jakimś pierdololo i pompatycznym nadęciem. Jest wściekłość, agresja, jednym słowem prosty szlag w ryj (trzema słowami) jakby to powiedział pewien zacny użytkownik tego forum. Teksty wypluwane w języku polskim i angielskim.

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Te ... 3540473704
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

20 września nakładem Godz ov War Productions ukazał się nowy krążek "Anti Deus".

O jakie to jest zajebiste! Od początku do końca na pełnej kurwie.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas

No i jak, nikt tu nie lubi kapeli, nikt nie sprawdzał? Nowa płyta bardzo dobra, tym razem w całości po polsku, za co u mnie zawsze dodatkowo wielki plus. Jest agresja, są melodie, przyjemnie się słucha. Tylko okładka imo słaba, jakby jakiś Kutanoid czy inny Skurvodaktyl. Twórczość Walaszka oczywiście również cenię i szanuję, ale tu mi jakoś nie pasuje ;)
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

Nathas pisze: miesiąc temu No i jak, nikt tu nie lubi kapeli, nikt nie sprawdzał?
Ja w sumie nie wiem, czemu nic nigdy nie napisałem, bo lubię, a każdy materiał od tego gościa jest dobry, nowy nie jest wyjątkiem, bardzo przyjemny napierdol, troszeczkę bardziej pokombinowany niż poprzednio.