Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

brzask pisze: miesiąc temu A tak.., ten podindustrializowany debiut, który wyszedł później jest "tylko" dobry.
Dosyć grzecznie to powiedziane bo ten debiut jest po prostu chujowy. Nie dość, że dojebane decybele poza skalę to same kawałki przy starych klasykach brzmią po prostu drętwo. To jedna z niewielu płyt, na które byłem napalony niczym na widok młodziutkiej Jenny Jameson a po przesłuchaniu poszła na opych za poważne granie.
GRINDCORE FOR LIFE

Tagi:
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

brzask pisze: miesiąc temu Jakby w połowie lat 90tych wyszedł album Thorns w duchu takich arcydzieł jak numery Ærie Descent i Funeral Marches to the Grave z demka Trøndertun (znane są bardziej z późniejszej kompilacji Stigma Diabolicum), to wielbiłbym go pewnie tak jak Det som engang var czy Hvis lyset tar oss... A tak.., ten podindustrializowany debiut, który wyszedł później jest "tylko" dobry.
Chętnie bym powitał co roku kilka płyt tak "tylko dobrych"...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Thorgal
Tormentor

Thorgal

Hajasz pisze: miesiąc temu
brzask pisze: miesiąc temu A tak.., ten podindustrializowany debiut, który wyszedł później jest "tylko" dobry.
Dosyć grzecznie to powiedziane bo ten debiut jest po prostu chujowy. Nie dość, że dojebane decybele poza skalę to same kawałki przy starych klasykach brzmią po prostu drętwo. To jedna z niewielu płyt, na które byłem napalony niczym na widok młodziutkiej Jenny Jameson a po przesłuchaniu poszła na opych za poważne granie.
Czytaj: nie dostałem tego czego chciałem więc jest chujowy. :evil:

A tak naprawdę jest to kawał zimnego, ponurego mięcha, które wisi na haku gdzieś w stęchłej, opuszczonej hali produkcyjnej i tylko nie widomo czemu jej zautomatyzowana linia produkcyjna dalej działa... Zajebisty nastrój ma ten płyt!
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Słuchałem od wczoraj z 4 razy i jak na moje to zajebista płytka, a jeśli chodzi o tzw. industrial black metal to po prostu czołówka.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

yog pisze: miesiąc temu Słuchałem od wczoraj z 4 razy i jak na moje to zajebista płytka, a jeśli chodzi o tzw. industrial black metal to po prostu czołówka.
Jak nie top...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Lis
Moderator globalny

Lis

Top.
Awatar użytkownika
Thorgal
Tormentor

Thorgal

Ąbsolutny top. 8-)
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Gdyby do najsłabszej płyty Godflesh podłożyć blekowe wokale to nikt by dzisiaj nawet nie pamiętał co nagrał Thorns.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Litości, to dwa różne światy muzyczne. Tu już szukasz chuja do dupy, byleby tylko coś tam uzasadnić.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Zsamot pisze: miesiąc temu Litości, to dwa różne światy muzyczne. Tu już szukasz chuja do dupy, byleby tylko coś tam uzasadnić.
Niestety Karolku ale się mylisz bo lecimy w stylistykę industrial metal, który różni się tylko od tego thornsowego wokalami.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Nie, różni się diametralnie. Inny klimat, inne emocje, inna stylistyka. To że tak sobie coś tam ułożyłeś, nie oznacza, że to jakiś kanon. I oczywiście działa to w dwie strony Żabciu. ;-)
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Zsamot pisze: miesiąc temu inne emocje
Opowiedz mi o tym bo to musi być interesujące.
GRINDCORE FOR LIFE