Taki wolnościowiec, lewak który na codzień wpierdala sie z butami do cudzych jaskiń i gada jak nacjonalistaA kim jest prawdziwy satanista?
Taki wolnościowiec, lewak który na codzień wpierdala sie z butami do cudzych jaskiń i gada jak nacjonalistaA kim jest prawdziwy satanista?
To ostatnie, to palindrom. Znacie jakieś fajne palindrony ? Mój ulubiony, to kobyła ma mały bok oraz cyc.
Imię mojego syna jest palindromem. Czasem nawet mówimy na niego Palindrom.
Kiedy to było DsO? Na moje to dalej Morbid Angel, Nile i dużo "ov".Na czyją modłę chłopaki dziś grają, bo straciłem z 2-3 lata temu wątek? Mgła? Dalej DsO?
Jeszcze dodam, że - co się zdaje Ryśka post sugerować - stwierdzenie, że kawałki do czegoś tam nawiązują to nie hejt, a wręcz przeciwnie, bo ja tam tzw. z angielska puns czy z polska gry słów lubię i szanuję. Serdecznie pozdrawiam wszystkich!Ryszard pisze: Co za zacietrzewienie. Yogi ty to szukasz dziury w dupie tylko. I teoria o okładce i tytule o kant dupy... hejt baj difolt meeeeeen. Już wystarczy misiu jogi...
No kurwa hołd pruski. Śmieszne sam kiedyś zastanawiałem się czy można stworzyć liryki z nazw płyt czy kapel. Nergal = Rysiek !!!!!! !!!!!! !!!!!!DiabelskiDom pisze: ↑6 lat temu Bardzo żaden ten utwór. Teledysk mocno wsiowy, taki jeszcze bardziej kiczowaty każdy z wcześniejszych.
A jeśli te tytuły to mają być z angielska easter eggi a z polska wielkanocne jaja to chyba dla kucarni jarającej się brokatem i sztuczną krwią :v
I visit seven churches
I raise the flag of hate
I listen to morbid tales
Welcome to hell!
I know that hell awaits me
I see blood, fire, death
In the sign of evil
I don't Break the oath!
To jest zajebisty easter egg a raczej cała platonka a nie jakieś odwołania do Marduków
BLOOD UPON THE ALTAR
No właśnie problem tu jest taki, że ten kawałek brzmi jak jakiś bonus track do "The Satanist". No między Zos Kia Kultus, a Demigod była większa zmiana. Gdzieś Adaś pierdolił kiedyś, że mu się ekstremalny metal generalnie nie podoba - reszcie chłopaków widocznie się podoba, a z pewnością Inferno to i nie mogąc się pogodzić co grać to nagrają "The Satanist 2.0" bo się w sumie zajebiście sprzedawał.DiabelskiDom pisze: ↑6 lat temu Ja w ogóle mam pytanie, na tej nowej płycie nie miało być jakiejś wolty stylistycznej? Bo jakoś jej nie słychać w tym nowym kawałku