Nie niektórzy tylko ja!!! BMH to całkiem inna kategoria, którzy rozpoczęli rewelacyjnie a zmierzają ku pączkom z różowym lukrem. Behemoth to całkiem inne granie a do tego poważny biznes, który ma przynosić profity. Tak kurwa będą o nich pisać w Mystic i Noise a w empiku będą w czołówce sprzedaży z prostego powodu bo ktoś wydał mnóstwo kasy na promocję, która ma mieć wymierne skutki. I ma.
Z tym się zgodzę, mnie od razu też uszy zaczęły boleć jak dotarłem do tego wałka....
Przepraszam bardzo, ale czy to ma być jakiś argument za zajebistością tego wodewilowego zespołu ? Bo wydaje mi się, że tak.Behemoth to (...) poważny biznes, który ma przynosić profity.
Interesujace.TITELITURY pisze: ↑6 lat temu Laska po zjedzeniu makowca robi ci loda, a potem masz mak na fiucie, bo wcześniej lizała odbyt faceta, który jadł makowiec. Tak mniej więcej wygląda dystrybucja płyt Nergala i stąd zapewne porównanie.
TITELITURY pisze: ↑6 lat temu Laska po zjedzeniu makowca robi ci loda, a potem masz mak na fiucie, bo wcześniej lizała odbyt faceta, który jadł makowiec. Tak mniej więcej wygląda dystrybucja płyt Nergala
No właśnie nie wiem o co tyle krzyku... Behemoth już od bardzo dawna jest po prostu przedsięwzięciem czysto biznesowym, które ma przede wszystkim przynosić kasę - muzykom oraz stajni. Ja z tym problemu nie mam. Nowy album przesłuchałem ileś tam razy i jakoś szczególnie mną nie wstrząsnął, ale też nie uważam, że to kiepska płyta, a wręcz przeciwnie - nawet mi się podoba.Hajasz pisze: ↑6 lat temu Skoro jest się w labelu razem z gwiazdami Dimmu Borgir to jak najbardziej wskazane jest czerpanie wszystkiego co przynosi zysk. Pierdolę czy pan Adam wypuszcza jedzonko dla psa czy prezentuje nową kolekcję majtek marki Belzebóbr o sorry Bartzabel. To wszystko jest tylko pośrednią formą biznesu bo i tak najważniejsza jest muzyka a ta ciągle stoi na wysokim poziomie.
Ale to, że Behemoth to maszyna komercyjna, nie może usprawiedliwiać mizerii muzycznej, jaką ekipa Nergala proponuje od dobrych kilku lat. A szkoda, bo gdyby Adamowi chciało się przysiąść nad kompozycjami, to naprawdę uważam, że wielu malkontentów takich jak ja by umilkło. A tak to wygląda po prostu, jakby strona komercyjna przeważała nad wartością muzyczną grupy.Hajasz pisze: ↑6 lat temuNie niektórzy tylko ja!!! BMH to całkiem inna kategoria, którzy rozpoczęli rewelacyjnie a zmierzają ku pączkom z różowym lukrem. Behemoth to całkiem inne granie a do tego poważny biznes, który ma przynosić profity. Tak kurwa będą o nich pisać w Mystic i Noise a w empiku będą w czołówce sprzedaży z prostego powodu bo ktoś wydał mnóstwo kasy na promocję, która ma mieć wymierne skutki. I ma.
Chodziło mi bardziej o przedstawienie we wkładce niż o treść.
Wiem co to za stronka.yog pisze: @Vexatus to jest bekowa stronka, która sobie robi jaja z polskiej muzyki i generalnie fanów
yog pisze: ↑6 lat temu No i w tym właśnie poście wygarnia, jak to Democrasy pozwala lowlifom "to voice their opinions without even investigating"![]()
A tak ogólnie to beka ostra, że po angielsku to pisze.
Jakieś tam podejrzenia, że niby ustawka, ale mi się nie wydaje, nawet jeśli by Weltrowski tego peja prowadził rzeczywiście, co uważam za mocno niewykluczone (fotka rozbitej szyby w aucie z trójmiasta się tam pojawiła jako "atak na nich"). Wątpię jednak, bo ostry przypał, choć może już aż tak ma wyjebane Adaś?
Ogólnie to krzyku chyba rzeczywiście sporo, bo jakieś tam lajki rozdałem w komentarzach i mi to fejsa zawiesiło niemalże, tyle komentarzy chyba ma fejs do przeliczenia, że aż się gubi i mi nic na głównej stronie nie wyświetla, bo algorytmy nie wyrabiają (totalna konfabulacja z mojej strony, że ten post jest tego powodem, ale zbieżność czasowa niesamowita).
@Vexatus to jest bekowa stronka, która sobie robi jaja z polskiej muzyki i generalnie fanów, postując rzeczy w stylu "nie chcemy Toola w Polsce itp.", robi wywiady z Luczykiem i tak dalej. Większość uważa, że oni serio o polską kulturę walczą radykalizmem i jest to kurde czasami w chuj śmieszne, co tam ludzie wypisująA gest to zapewne miało być albo że niby heil hitler, albo i szatanistyczne pozdrowienie, bo tam Behemot jest na czarnej liście artystów za promowanie zepsutych antypolskich wartości ;p (o tych Problemach polskiego rynku muzycznego mówię)