Nie no, ja zdecydowanie odczytałem to; jak do tej pory. Niedługo w kolejne dziesięciolecie będziemy wchodzić, to tak żeby było na czasie dają takie co.Vexatus pisze: 7 lat temu Nie ma to jak wybierać najlepszy metalowy album XXI wieku już w 2019 roku. Tylko pogratulować...
yog pisze: 6 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
Nic nie rozumiesz.Czit pisze: 7 lat temu Hajasz, dla Ciebie istotnym jest fakt, że Behemoth to zespół z Polski jak rozumiem? to powoduje, że zaciekle walczysz z jakąkolwiek krytyką pod jego adresem?
Bo w tym związku to pewnie Hajaszek jest bardziej aktywem, a Adaś z kolei jest bardziej pasywny...
Ciągle szczekasz i ciągle nic nie rozumiesz. Ponownie odsyłam do linka podnoszącego ciśnienie.
Musieliśmy przerwać naszą miłość bo jej owocem okazał się jakiś ciężki wysryw - Piekielny Stolec.Piekielny Stolec pisze: Bo w tym związku to pewnie Hajaszek jest bardziej aktywem, a Adaś z kolei jest bardziej pasywny...Grunt, że Adasiu znalazł w końcu tą miłość, której tak pragnął... Panowie, udanego związku i szczęśliwego życia!
![]()
yog pisze: 6 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
To nie ma żadnego znaczenia, bo zarówno ostatnia, jak i przedostatnia jest chujowaHajasz pisze:Nadal nie rozumiesz. Wiesz chociaż o jaką płytę chodzi?
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Miałeś chyba na myśli rok 2101?TITELITURY pisze: 7 lat temu No i w takim właśnie polu tematów z dupy wziętych wyświetliła mi się informacja o tym, Że Nergal wyprzedził teraźniejszość i do 2099 roku nikt nie nagra płyty tak dobrej jak "Szatanista".
Dla każdego w miarę ogarniętego ostatnia płyta Behe jest za spokojna i zbyt bezjajeczna.Ania86 pisze: 7 lat temu Ostatnią ich płytę dostałam w prezencie, co jest zawsze miłe, ale to już nie moja bajka, takie za spokojne.
Tutti a pokaż mi gdzie ja tak napisałem ? Wrzuciłem linka z tekstem aby podnieść wam ciśnienie co mi się udało i z tego się cholernie cieszę.
Konkurencja taka jaką można nabyć w każdym sklepie muzycznym.

Widziałem Adama w lipcu 2018 roku w Krakowie na koncercie Iron Maiden numer 2 z odległości całego metra i wyglądał jak wyglądał.yog pisze: 6 lat temu Widziałem Adama wczoraj z odległości pół metra i wygląda jak normalny kolo mimo tych zastrzyków![]()
Jeszcze z moim znajomym był, więc w ogóle - trochę jakbyśmy się znali!!! Do dziś się nie mogę otrząsnąć po tej wymianie spojrzeń.Vexatus pisze: 6 lat temuWidziałem Adama w lipcu 2018 roku w Krakowie na koncercie Iron Maiden numer 2 z odległości całego metra i wyglądał jak wyglądał.yog pisze: 6 lat temu Widziałem Adama wczoraj z odległości pół metra i wygląda jak normalny kolo mimo tych zastrzyków![]()
Antychryste! Byłeś całe pół metra bliżej Adama. Ty to masz przygody!
Piszcie kiedy, gdzie i z jakiej odległości widzieliście Adama!
Zgłaszam tą wypowiedź do konkursu Złote Usta Brutalland 2019.deathwhore pisze: 6 lat temu Jak wyciąga ze spodni to czasem się przewraca, tak mu się środek ciężkości przesuwa.