TITELITURY 5 lata temu
No właśnie nie obserwuję i to jest największy dramat. :/ Od kiedy kupiłem sobie smartfona z przeglądarką SROM, mam tam taką opcję, że wyświetlają mi się aktualności. A to że spadnie asteroida, a to że III Wojna światowa wymorduje miliardy ludzi, A to że Roger Scrotum nie będzie zasiadał w jakiejś komisji urbanizacyjnej, ponieważ lewicowy polityk zgodnie ze standardami współczesnej demokracji tak mu zrobił koło dupy, że go wyjebali, itp. No i tak co pewien czas wyskakują mi rewelacje o Nergalu. Na Pudelku, kozaczku, kobiecie.pl, moim psie oraz innych tego typu. Serio, nie śledzę faceta. On sam mi się, że tak powiem, wpierdala w życie ze swoim chujowym gwiazdorzeniem. Wszystko, co tu o nim wrzucam, że tak powiem samo mi się narzuca. Bardzo to żałosne, że tak powiem, bo nie jestem, że tak powiem, absolutnie zainteresowany jego muzyką, jego życiem, jego infantylnym światopoglądem, który zatrzymał się na poziomie piętnastoletniego fana Crandle of Flight oraz Wodos i Batlord. Także, że tak powiem, Twoje insynuacje są, że tak powiem, błędne. Serio.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.