A co to? Parodia Heart-Shaped Box, Albatross, Love Like Blood i okładek Dwarves? Nergal jako Kung Lao?
A co to? Parodia Heart-Shaped Box, Albatross, Love Like Blood i okładek Dwarves? Nergal jako Kung Lao?
Chodzi mi o imidz Adasia jak i podpierdalanie patentow z tego co akurat trendi w mocnym graniu. Bylo Morbid/Nile na Zoskach i Demigodach. Teraz jest modny religijny blek i ostatni Behemocz ewidentnie w te klimaty leci. Niemniej lubie w zasadzie wszystko co nagrali, ale koniunkturalni sa.
Coś w tym jest. Ale wypromować się umieją? Umieją. I tak duża część polskich "black metali" wie, że Nergal był z doda ale dziwią się, że Batushka to polski zespół.
Ile kosztowała ta EP'ka?corpseflower pisze: ↑3 lata temuTo taki gadżet , bajer .. takie wydawnictwo dostępne tylko na koncertach , wyprodukowane w nakładzie 666 sztuk , do wyboru vinyl biały albo przezroczysty .. fajnie ozdabia półkę w domutez się zastanawiałem czy kupić czy nie ale nie żałuje
![]()
Może to będzie kompilacja? Wyda ja Nuclearblast. Złote hity lat 2010tychyog pisze: The Satanist został wybrany #1 wśród Top 25 albumów lat 2010-tych wg. Consequence of Sound.
https://consequenceofsound.net/2019/11/ ... e-2010s/4/
Na miejscu 10 mayhemowy Daemon, więc sobie możecie wyobrazić. Hipsterska lista po bandzie. Nawet nie hipsterska, tylko wygląda jak jakaś pierdolona kompilacja od czapy, losowe płyty z największą ilością odsłuchów na Spotifaju.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
A mnie sie przypomnialo jak Adam dal sie strollowac Problemom polskiego rynku muzycznego, jak cisnal niepoprawna angielszczyzna w nerwach... po czym usunal swoje wpisy jak zajarzyl trolling. Slabe. A Satanist dobre.
Wrzuca cos dla beki po czym banuje typa, za bekowy koment. Japierdole. Niech sie okresli czy jest smieszkiem, czy ma ego wieksze niz odbyt Biedronia
Lepsze to niż Slipknot, ale i ten się tam znalazł.yog pisze: Czy to jest to samo, co Consequence of Sound, czy to już drugie takie wyróżnienie?Chyba drugie.