Nie inaczej, widać to przecie po polskich/słowiańskich blackmetalowcach.
DokładniePan Efilnikufesin pisze: ↑4 lata temu Slyszalem sporo zjebanych coverow,ten jest w scislej czolowce.
Mnie rozbawiło, bo zamiast pisać zjebanego posta Weltrowski by spakował dupę w troki i pojechał Adasiowi wyjaśnić twarzą w twarz co on odjaniepawla w tym necie. Ja jak odpierdzielałem maniany, to odwiedziła moja najbliższa paczka w komplecie, wyciągnęli na ławeczkę pod blok i wyjaśnili co robię nie tak i co powinienem zrobić, żeby się ogarnąć
Ale przecież Weltrocky swojego posta adresował w głównej mierze do odbiorców swojego peja, a nie bezpośrednio Nergala. Z tych wylewów wynika zresztą inna ciekawa rzecz, bo poza tym, że są atencyjne do bólu, pokazują, że Kleryka boli trochę, że już nie jest takim kumplem Nera, jakim był w przeszłości. No bo kurwa, umówmy się, Nergal był zakochanym w sobie megalomanem od zawsze, więc pierdolenie, że jego obecne zachowanie cringuje typa, który jest współodpowiedzialny chociażby za "Spowiedź heretyka" (gdzie lizania się po nergalowych jajkach było nie mniej niż obecnie) jest co najmniej symptomem rozdwojenia jaźni. Tyle że wtedy to był kumpel, w blasku którego dało się poopalać, a teraz już tylko po szociku przy barze raz na ruski rok i wymiana suchych żartów.Mnie rozbawiło, bo zamiast pisać zjebanego posta Weltrowski by spakował dupę w troki
Ja absolutnie nie bronię Nergala, mówię tylko o tym, że jego megalomania nie jest czymś nowym, związanym z kryzysem wieku średniego. On zawsze taki był. Weltrowski zna go od lat i dopiero teraz do zauważył?
Widziałem gdzieś w internecie, jak się jacyś mądrzy chłopcy zastanawiali jak to na polski przetłumaczyć i sobie robili jakieś "cudzowstydy". Myślę, że za 3 lata jak użyjesz "żenady", to modni, ładni ludzie będą na Ciebie patrzeć z pobłażaniem i między sobą komentować mniej więcej: "z tymi mówiącymi po staropolsku nigdy nie wiadomo, co sobie naprawdę myślą".TITELITURY pisze: ↑4 lata temu Widzę, że w młodzieżowym słowniku pojawił się nowy makaronizm. Cringeować.
O Barbell Brothers. Słusznie więc oglądając ich kiedyś, tj. materiały treningowe, sensowne zresztą, podejrzewałem ich o kindermetalizm. Oczywiście nie patrzę tego z linku, nie słucham, bo filizofie życiowe nastolatka Nergala + dwóch koksiarzy to jest jakieś uber kombo spierdolenia umysłowego.
O, podbijamdj zakrystian pisze: ↑4 lata temu A jakie filozofie życiowe są prawilne, skoro Nergeja nie? Pytam z ciekawości bez większego związku z tematem.
Hahaha nic z tego kolego nie zrozumiałeś chociaż prościej już się nie da ale jak widać i słychać nadal pozerstwo wstawia dla samego wstawiania.CzłowiekMłot pisze: ↑4 lata temu Z racji, że starszyzna forum nie może się doczekać:
Nie ma to jak mieć chęci zmian i reklamować Hołownię. Brawo!
Neotomizm!dj zakrystian pisze: ↑4 lata temu A jakie filozofie życiowe są prawilne, skoro Nergeja nie? Pytam z ciekawości bez większego związku z tematem.
Chetnie bym Cię obraził największy pozerze tego forum, stary, zmanipulowany i głuchy wieśniaku, ale po co, skoro i tak niczego byś nie zrozumiałHajasz pisze: ↑4 lata temuHahaha nic z tego kolego nie zrozumiałeś chociaż prościej już się nie da ale jak widać i słychać nadal pozerstwo wstawia dla samego wstawiania.CzłowiekMłot pisze: ↑4 lata temu Z racji, że starszyzna forum nie może się doczekać:
Nie ma to jak mieć chęci zmian i reklamować Hołownię. Brawo!
Święte Słowa bracie... Oby @CzlowiekMlot był na tyle honorowy... Yyyy dziś przy niedzieli poszperałem po YouTube i coś tych wywiadow z Nergal'em posłuchalem... No kurwa jak na 43 lata facet ma ciekawe podejście do życia... Jestem zajebiscie ciekaw następcy "I Loved You At Your Darkness"...
No, może być fajne. Obejrzę, ocenię. Jak będzie pozytywnie, to gdy wyjdzie na Blu Ray to sobie kupię, mając w dupie narzekania bandy prawdziwych fanów metalu.
Atencyjny chłoptaś płaczący w internecie w sprawie innego atencyjnego chłoptasia. Śmiech na sali.