W sumie to dobrze bo potwierdziłeś, że jest prawdziwe. Pozwoliłem sobie przejrzeć twój profil aby się dowiedzieć co słuchasz, preferencje i nie rozumiem tylko jednego. Dlaczego wypowiadasz się najczęściej w tym temacie skoro ewidentnie nie lubisz Behemoth czy Nergala. A może jedno i drugie. Dziwna to sytuacja nawet dla mnie.
Hajasz zidentyfikowany.
Skad dzisiaj w tej młodzieży tyle nienawiści?Schoolboy pisze: Ziomuś nie mam pojęcia do kogo mnie przyklejasz ale skoro już ktoś inny ciebie tak po młodzieżowemu skasował to oznacza, żeś zwykły buraczek.
Może i tak, trudno mi powiedzieć, widziałem ich tylko na Sonisphere 2010 i brzmieli wtedy tragicznie. Naprawdę, 0/10, nic nie było słychać przez cały występ.
Było już coś takiego ze starymi członkami na scenie, chyba na jakimś Merry Christless czy tam Metalowej Wigilii?
Zsamot pisze: ↑2 lata temuU nas to lepiej jak ktoś nie odniesie sukcesu, wtedy jest gremialne skomlenie jacy niedocenieni- Violent Dirge, szkoda, że upadli,inni jak wracają, to jebanie po całości. Jak sukces- to jebanie, że po trzeciej płycie to gówno... Taka mentalność małolata z pryszczami, co to nie lubi tłumu, ale nie z założenia, tylko tłum go nie lubi...
Nie ogarniam zbytnio ziomuś o co chodzi z tym byciem celebrytą. Podobno wystąpił kiedyś w jakimś programie rozrywkowym w telewizji publicznej ale ja nie widziałem więc nie wiem, szukać mi się nie chce. A może chędorzy ciebie fakt, że to telewizja i prasa zrobiły z niego celebrytę kiedy śmigał z Dodą. Właśnie ogarniam Nergala facebook i nic ciekawego tam nie ma.
Źle się wyraziłem, bo pisząc “Behemoth” miałem na myśli Nergala, a o samej muzyce tego zespołu napisałem prawie nic. Tym niemniej, jak już powiedziałem wcześniej, nie potrafię oddzielić muzyki od artysty, stąd fanem Behemotha nigdy nie będę.
Ja np. nie lubię behemotha muzyki a co Nero robi po za muzyką to mi dynda po prostu. Gdyby jeszcze robił coś co mnie ciekawi... Ja wiem że metalowce to dumne i filozoficzne chłopaki ale chyba dlatego nim nie jestem. Bo gdybym ja mógł zamienić 8.30_17.00 5/7 na fortunę za pajacowanie to bym wam wszystkim pokazał palec i "przed kamerą spodnie zdjął" Miło by w końcu było zapauzować plakaty okładki pudelki i pisać całymi zdaniami o samej muzyce. Oczywiście ja tego też nie zrobiłem.
Pierdolenie jak jakiejś starej przekupy na targu w stylu "Paaanie, oni wszyscy to po jednych piniondzach, pleplepleple..."Zsamot pisze: ↑2 lata temuRychu w punkt. Obrońcy sZATANA, ale nie wolno łamać kodeksu zachowania. Taka wolność, ale w ramach określonego kodeksu.
Co ma lider do muzyki, najpierw -nomen omen- ból dupy, bo muzyk Gorgoroth "pedałem", teraz Nergal się bawi i znów problem. Ale jak ktoś pierdoli , ze tylko chodzi po lesie, a mieszka w aglomeracji i drzewa to widzi w biurze, te bonzai, to jest ok...
Przecież mówimy o sferze publicznej, a nie prywatnej. Każdy ma prawo robić co chce, tak samo jak ja mam prawo mieć na ten temat swoje zdanie. Czy niechęć do muzyka, która przekłada się na niechęć do jego muzyki świadczy o niedojrzałości? Szczerze mówiąc nie wiem, z czego wywodzisz taką zależność. Dla mnie twórczość artysty jest jakimś przedłużeniem samego artysty i nie potrafię psychologicznie oddzielić jednego od drugiego.
Kto w jaki sposób wspiera?DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temuCzyli co? Taka Demonomania wielkiego formatu? Są tacy wśród naszych kolegów, co chętnie takie akcje wspierają, bo przecież nikomu krzywdy nie robi i nikogo nie zmusza do kupowania![]()
![]()
![]()
Crowley był. Chociaż, gdyby za jego czasów istniały badania prenatalne pewnie byłby za kompromisem w przypadku zagrożenia życia matki, pewnej śmierci dziecka.
Skoro poświęcasz czas na taką miernotę, to zastanów się, czy to nie Ty tu Jesteś stratny...Pogan696 pisze: ↑2 lata temuNergal ewidentnie przeżywa kryzys wieku średniego. Obserwuje jego Instagrama i stwierdzam... żałosne. Najlepsze są wstawki ze studia jak Orion, Inferno, czy Seth próbują coś nagrać i muszą znosić pajacowanie Adasia..., a w tle piątki z Piaskiem i podróby koszulek Kreator.